fbpx

Links

Om je een goed advies te kunnen geven én om alvast een aantal belangrijke documenten voor de hypotheekverstrekker te verzamelen, hebben we een aantal gegevens van je nodig:

  • Pensioengegevens
  • Overzicht arbeidsverleden
  • Werkgeversverklaring

Pensioengegevens
Je pensioengegevens kun je opvragen via deze link. Als je door het menu heen klikt, verschijnt er op een gegeven moment een overzicht van wat je aan pensioen gaat ontvangen. Deze gegevens kun je in een pdf downloaden door rechtsboven te klikken op ‘gegevens’ of ‘samenvatting’. Dit overzicht ontvangen wij graag van je.

Overzicht arbeidsverleden
Wil jij een hypotheek aanvragen zonder gebruik te maken van een werkgeversverklaring? Bij een aantal geldverstrekkers kun je gebruik maken van de ‘Inkomensbepaling Loondienst’. Je maakt hierbij gebruik van het zogenoemde ‘UWV verzekeringsbericht’. Deze kun je hier downloaden.

Je logt in met DigiD en vervolgens ga je naar het menu ‘persoonlijke gegevens’. Daarna klik je op ‘loongegevens controleren’. Als laatste verschijnt er een menu waar je het verzekeringsbericht kunt downloaden. Let op: zorg ervoor dat je BSN-nummer niet is aangevinkt.

Werkgeversverklaring
Een werkgeversverklaring is een document dat wordt afgegeven door je werkgever. Hierin verklaart je werkgever onder andere je bruto jaarinkomen, welk dienstverband je hebt, of een tijdelijk contract na afloop wordt omgezet naar een vast contract (de intentieverklaring) en of je werkgever jou een lening heeft verstrekt.

Een werkgeversverklaring is bij een hypotheekaanvraag een belangrijk document. Je laat daarmee aan de hypotheekverstrekker zien dat je genoeg inkomen hebt om de maandelijkse hypotheeklasten te betalen. De meest recente versie van de werkgeversverklaring download je hier.

Samenwerkingsverbanden / businesspartners
www.frieswijkmakelaar.nl

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: