fbpx

BTER Financieel versterkt zich met nieuwe compagnon

1 oktober 2019

Bas Terpstra is de oprichter van BTER Financieel en startte 3,5 jaren geleden zijn eigen advieskantoor.  Vanaf 1 oktober is Martijn Hoekstra mede-eigenaar, een deskundig hypotheekadviseur met ruim 16 jaar ervaring. Samen zetten ze hun werk als hypotheekadviseur voort onder de vlag van BTER Financieel.

BTER Financieel staat garant voor het beste hypotheekadvies op een persoonlijke manier. Door de samenwerking beschikken ze over een schat aan ervaring en dat heeft als voordeel dat ze nog beter in staat zijn klanten te adviseren over de beste hypotheek en hun financiële situatie.

Bas Terpstra is ervan overtuigd dat persoonlijk en laagdrempelig contact ervoor zorgt dat klanten besluiten met hem in zee te gaan én weer bij hem terugkomen. Over de samenwerking zegt hij het volgende: “Ik ben erg blij dat ik nu samen kan werken met iemand die dezelfde visie deelt als ik. Beiden vinden we het belangrijk dat de klant van ons op aan kan. Daarom zijn we altijd en overal bereikbaar en komen we gemaakte afspraken na.”

Over BTER Financieel
U kunt terecht bij BTER Financieel voor hypotheekadvies bij aankoop van een woning, recreatiewoning of woning voor verhuur. BTER financieel is gespecialiseerd in complexe zaken zoals wijzigingen in de hypotheek bij scheidingen en hypotheken voor ondernemers.

Het kantoor is gevestigd aan de Zuiderhogeweg in Drachten. Voor hypotheekadvies van een betrouwbare partij kijk op www.bterfinancieel.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: