fbpx

Vacature Ondernemende Hypotheekadviseur

7 mei 2020

BTER financieel zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten ondernemers die zijn of haar eigen vestiging willen openen.

Zelfstandig ondernemen gefaciliteerd door en onder een gevestigde orde!

Ben je werkzaam als hypotheekadviseur of financieel adviseur bij een geldverstrekker en ben je toe aan de volgende stap? Werk je als zelfstandig financieel adviseur, maar wil je de krachten bundelen? Dan is samenwerken met BTER financieel misschien iets voor jou!

Je kunt helemaal zelf je eigen klantenportefeuille opbouwen zoals jij dat wilt en wordt daarbij ondersteund met leads vanuit de organisatie. Op deze manier kun je je werkdag naar eigen wens indelen en sta je er nooit helemaal alleen voor!

De stap naar zelfstandig financieel adviseur groot? Niet als je het samen doet met BTER financieel!

Als Hypotheekadviseur beschik jij minimaal over een afgeronde opleiding WFT Basis én WFT Hypothecair Krediet. En of je nou MBO+ of HBO geschoold bent; jouw drive, enthousiasme en persoonlijkheid wegen zwaarder!

Als Ondernemende Hypotheekadviseur werk je uit naam van BTER financieel. Dit vraagt een gedegen mate van integriteit, kwaliteit en representativiteit. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij daarom, in het kader van ons integriteitsbeleid, een recente VOG verklaring.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Terpstra of Martijn Hoekstra via 0512 777 667. Of stuur meteen je CV, voorzien van motivatie, voor 1 juli 2020 naar info@bterfinancieel.nl o.v.v. Sollicitatie Hypotheekadviseur.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: