fbpx

BTER financieel Leek

20 juli 2020

Per 7 augustus a.s. breidt BTER financieel zich uit met financieel adviseur Richard Coenrady. Hij wordt zelfstandig en onafhankelijk adviseur in de vestiging in Leek.

Richard is geen onbekende voor vele inwoners uit de gemeentes Noorderveld en Westerkwartier, hij werkte ruim 20 jaar – met heel veel plezier – bij de Rabobank. De laatste 3 jaar werkte hij voor de Rabobank in Groningen. Richard verruilt de Rabobank voor een eigen onderneming en wordt zelfstandig financieel adviseur onder de vlag van BTER financieel.

“Ik ben een mensenmens en help ze graag. Ik verdiep me in de persoonlijke situatie van de klant, waarbij ik de beste financiële oplossing kies die bij die persoon en diens levensfase past. Mijn advies stem ik af op de wensen en behoeftes van de klant”, aldus Richard. Richard is eerlijk en rechtdoorzee en vertelt de klant wat de mogelijkheden zijn, maar vooral ook wat het beste past bij de situatie van de klant.

Door de vele jaren bij de Rabobank, als hypotheekadviseur en later als financieel adviseur, heeft hij zich verdiept en ontwikkeld in het financiële vakgebied en zich vele hypotheekvraagstukken eigen gemaakt. Hij weet veel van vastgoedfinancieringen, doordat hij veel klanten hielp bij de aankoop van een beleggingspand. Richard is zelf ook actief in aankoop en verhuur van vastgoed en is goed op de hoogte van wat er speelt op dit gebied. Afgelopen jaar heeft hij de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gevolgd en is hij dé adviseur als het gaat om echtscheidingen.

Woon je in Leek en omstreken? Neem dan contact op met Richard, via richard@bterfinancieel.nl of 06 – 150 26 347. Je bent van harte welkom!

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: