BTER financieel groeit door met vestiging in Leek

20 juli 2020

Per 7 augustus a.s. breidt BTER financieel zich uit met financieel adviseur Richard Coenrady. Hij wordt zelfstandig en onafhankelijk adviseur in de vestiging in Leek.

Richard is geen onbekende voor vele inwoners uit de gemeentes Noorderveld en Westerkwartier, hij werkte ruim 20 jaar – met heel veel plezier – bij de Rabobank. De laatste 3 jaar werkte hij voor de Rabobank in Groningen. Richard verruilt de Rabobank voor een eigen onderneming en wordt zelfstandig financieel adviseur onder de vlag van BTER financieel.

“Ik ben een mensenmens en help ze graag. Ik verdiep me in de persoonlijke situatie van de klant, waarbij ik de beste financiële oplossing kies die bij die persoon en diens levensfase past. Mijn advies stem ik af op de wensen en behoeftes van de klant”, aldus Richard. Richard is eerlijk en rechtdoorzee en vertelt de klant wat de mogelijkheden zijn, maar vooral ook wat het beste past bij de situatie van de klant.

Door de vele jaren bij de Rabobank, als hypotheekadviseur en later als financieel adviseur, heeft hij zich verdiept en ontwikkeld in het financiële vakgebied en zich vele hypotheekvraagstukken eigen gemaakt. Hij weet veel van vastgoedfinancieringen, doordat hij veel klanten hielp bij de aankoop van een beleggingspand. Richard is zelf ook actief in aankoop en verhuur van vastgoed en is goed op de hoogte van wat er speelt op dit gebied. Afgelopen jaar heeft hij de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gevolgd en is hij dé adviseur als het gaat om echtscheidingen.

Woon je in Leek en omstreken? Neem dan contact op met Richard, via richard@bterfinancieel.nl of 06 – 150 26 347. Je bent van harte welkom!

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: