fbpx

BTER financieel opent vestiging in Hoogezand

22 augustus 2020

Voor het beste hypotheekadvies, laagdrempelig en dichtbij

Vanaf 1 september a.s. kun je in het centrum van Hoogezand terecht voor het beste en onafhankelijk hypotheekadvies van BTER financieel. Eigenaar van de nieuwe vestiging is Johan Zuidema, die na ruim 10 jaar ervaring als hypotheekadviseur zijn eigen hypotheekadvieskantoor start onder de vlag van BTER financieel.

Johan over deze stap: “BTER financieel staat bekend vanwege de persoonlijke en laagdrempelige aanpak van het complete hypotheekadvies. BTER financieel heeft reeds drie vestigingen in Drachten, Gorredijk en Leek. Samen met de collega’s van BTER financieel vormen we een sterk team die alle benodigde kennis in huis heeft om de klant te voorzien van het best passende hypotheekadvies.”

Johan neemt je bij de hand in het volledige proces en begeleid je daarin ook bij het regelen van bijkomende zaken. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je je onbezorgd bezig houden met andere dingen, zoals de (ver)bouw of inrichting van je nieuwe woning. Ongeacht of het jouw eerste woning is, je iets nieuws laat bouwen of dat je inmiddels een ervaren verhuizer bent. Voor het beste hypotheekadvies ben je bij BTER financieel aan het juiste adres!

De kracht van BTER financieel is het persoonlijke en snelle contact. Afspraken kunnen overdag plaatsvinden, maar ook in de avonduren of op zaterdag. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis of via videobellen. Heb je vragen over je hypotheek ’s avonds of in het weekend, stel ze gerust: wij helpen je zo snel mogelijk.

Contact opnemen?

Woon je in Hoogezand of omstreken? Neem dan contact op met Johan. Hij is bereikbaar op 06-466 120 90, via 0598-85 11 89 of per mail: johan@bterfinancieel.nl. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Hoogezand aan de Gorecht-Oost 175, of op een van onze vestigingen in Drachten, Gorredijk of Leek!

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: