fbpx

Nog een paar maanden extra voordeel voor energiebesparende voorzieningen

23 oktober 2020

Tot en met  31 december 2020 kun je als eigenaar en bewoner van een eigen woning nog in aanmerking komen voor een extra subsidiebedrag als je minimaal twee isolatiemaatregelingen (spouw, dak, gevel, vloer of glas) laat uitvoeren. Het tijdelijk verhoogde subsidiebedrag is tot en met 31 december a.s. beschikbaar.

De bedragen van de ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ (SEEH) worden tijdelijk verhoogd met 10% tot 30% van de investeringskosten. Woningeigenaren uit de provincie Friesland krijgen een 10% extra tegemoetkoming als zij hun woning verduurzamen. Deze provincie stimuleert hiermee haar inwoners om minimaal twee isolerende maatregelen te nemen volgens de SEEH en de geldende voorwaarden. De provincie Friesland heeft hiervoor 2,95 miljoen beschikbaar gesteld. Voor inwoners van de provincie Friesland is het dus mogelijk om zelfs 40% subsidie te krijgen.

Vanaf 2021 wordt de SEEH samengevoegd met de ‘Investeringssubsidie duurzame energie’(ISDE). In 2021 is er een lager bedrag beschikbaar gesteld voor subsidie. Energiebesparende voorzieningen zijn dus tijdelijk extra goedkoop aan te schaffen. Het levert u wooncomfort en een lagere energierekening op en u helpt mee om de CO2 uitstoot te verlagen.

Wat zijn de extra kosten voor een hypotheek als u energiebesparende voorzieningen wilt treffen? Welk bedrag bespaart u op uw maandelijkse energierekening? BTER financieel kan het totale plaatje voor jou inzichtelijk maken. De financiële aspecten als het gaat om een hypotheek en de voordelen die er voor jou te behalen zijn. Tevens kunnen wij je in contact brengen met bedrijven en instanties die alle energiebesparende voorzieningen kunnen uitvoeren.  

Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek.
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld.
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: