fbpx

Nog een paar maanden extra voordeel voor energiebesparende voorzieningen

23 oktober 2020

Tot en met  31 december 2020 kun je als eigenaar en bewoner van een eigen woning nog in aanmerking komen voor een extra subsidiebedrag als je minimaal twee isolatiemaatregelingen (spouw, dak, gevel, vloer of glas) laat uitvoeren. Het tijdelijk verhoogde subsidiebedrag is tot en met 31 december a.s. beschikbaar.

De bedragen van de ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ (SEEH) worden tijdelijk verhoogd met 10% tot 30% van de investeringskosten. Woningeigenaren uit de provincie Friesland krijgen een 10% extra tegemoetkoming als zij hun woning verduurzamen. Deze provincie stimuleert hiermee haar inwoners om minimaal twee isolerende maatregelen te nemen volgens de SEEH en de geldende voorwaarden. De provincie Friesland heeft hiervoor 2,95 miljoen beschikbaar gesteld. Voor inwoners van de provincie Friesland is het dus mogelijk om zelfs 40% subsidie te krijgen.

Vanaf 2021 wordt de SEEH samengevoegd met de ‘Investeringssubsidie duurzame energie’(ISDE). In 2021 is er een lager bedrag beschikbaar gesteld voor subsidie. Energiebesparende voorzieningen zijn dus tijdelijk extra goedkoop aan te schaffen. Het levert u wooncomfort en een lagere energierekening op en u helpt mee om de CO2 uitstoot te verlagen.

Wat zijn de extra kosten voor een hypotheek als u energiebesparende voorzieningen wilt treffen? Welk bedrag bespaart u op uw maandelijkse energierekening? BTER financieel kan het totale plaatje voor jou inzichtelijk maken. De financiële aspecten als het gaat om een hypotheek en de voordelen die er voor jou te behalen zijn. Tevens kunnen wij je in contact brengen met bedrijven en instanties die alle energiebesparende voorzieningen kunnen uitvoeren.  

Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: