fbpx

Vacature Ondernemende Hypotheekadviseur

5 februari 2021

BTER financieel zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten ondernemers die zijn of haar eigen vestiging willen openen.

Zelfstandig ondernemen gefaciliteerd door en onder een gevestigde orde!

Ben je werkzaam als hypotheekadviseur of financieel adviseur bij een geldverstrekker en ben je toe aan de volgende stap? Werk je als zelfstandig financieel adviseur, maar wil je de krachten bundelen? Dan is samenwerken met BTER financieel misschien iets voor jou!

Je kunt helemaal zelf je eigen klantenportefeuille opbouwen zoals jij dat wilt en wordt daarbij ondersteund met leads vanuit de organisatie. Op deze manier kun je je werkdag naar eigen wens indelen en sta je er nooit helemaal alleen voor!

De stap naar zelfstandig financieel adviseur groot? Niet als je het samen doet met BTER financieel!

Als Hypotheekadviseur beschik jij minimaal over een afgeronde opleiding WFT Basis én WFT Hypothecair Krediet. En of je nou MBO+ of HBO geschoold bent; jouw drive, enthousiasme en persoonlijkheid wegen zwaarder!

Als Ondernemende Hypotheekadviseur werk je uit naam van BTER financieel. Dit vraagt een gedegen mate van integriteit, kwaliteit en representativiteit. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij daarom, in het kader van ons integriteitsbeleid, een recente VOG verklaring.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Terpstra of Martijn Hoekstra via 0512 777 667. Of stuur meteen je CV, voorzien van motivatie, naar info@bterfinancieel.nl o.v.v. Sollicitatie Hypotheekadviseur.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: