fbpx

BTER financieel Drachten viert 5-jarig jubileum

21 april 2021

Het is al weer vijf jaar geleden dat Bas Terpstra de stap maakte naar een eigen hypotheekadvieskantoor: BTER financieel. Eind 2019 sloot Martijn Hoekstra zich bij hem aan. Vanuit hun kantoor aan de Zuiderhogeweg 43 in Drachten helpen ze dagelijks mensen met een hypotheek. Afgelopen vijf jaar gaven ze honderden mensen advies bij de aankoop van hun nieuwe woning, wat vaak een belangrijke stap is in hun leven. “Je zoekt niet een huis, maar een plek om te wonen, waar je je thuisvoelt,”aldus Martijn. “En dat moet goed zitten.”

BTER in hypotheken

Datzelfde geldt voor jouw hypotheek en dat is Bas en Martijn wel toevertrouwd. De slogan van BTER financieel is niet voor niets: BTER in hypotheken. “Je wilt een goed advies en een hypotheek die past bij jouw situatie. Wij adviseren je op een persoonlijke en laagdrempelige manier. Daarnaast nemen we je alle zorgen uit handen, zodat jij tijd overhoudt voor de verhuizing en de inrichting van je nieuwe thuis.”

Bedankt!

“We merken dat onze klanten tevreden zijn en anderen aan ons doorverwijzen. Zo kunnen we dagelijks mensen helpen aan een nieuwe plek om te wonen. Dankzij onze klanten vieren we nu ons ons 5-jarig jubileum en daarom hebben we voor hen een leuke bedank- en winactie de komende periode”, vertelt Bas.

Vijf vestigingen in Noord-Nederland

BTER financieel groeide afgelopen jaren naar vijf vestigingen. Je vindt onze hypotheekadviseurs in Gorredijk, Leek, Hoogezand en Sneek-Zuidwest Friesland. “We werkenintensief met elkaar samen,” zegt Martijn. “En deze samenwerking heeft zijn meerwaarde bewezen. We kunnen op elkaar teugvallen qua kennis en expertise en zo is het geheel meer dan de som der delen.”

Je bent van harte welkom

Heb je een woning gekocht, loopt je huidige hypotheek af, wil je je hypotheek oversluiten? In alle gevallen kun je bij ons terecht voor het beste hypotheekadvies. Neem gerust contact met ons op. Je bent welkom bij ons op kantoor!

Bedankt- en winactie voor klanten

Ben je nieuwsgierig naar de bedank- en winactie ter gelegenheid van ons 5-jarig jubileum?

Klik dan hier.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: