fbpx

Nieuwe vestiging BTER financieel Oldenzaal is een feit!

18 juni 2021

Gerben Hoftijzer is initiatiefnemer van de nieuwe vestiging. Gerben is gediplomeerd hypotheekadviseur en startte in juni 2021 als hypotheekadviseur onder de vlag van BTER financieel voor de regio Twente.

Meer over Gerben

Voordat Gerben de overstap maakte naar BTER financieel, werkte hij als ICT-consultant en adviseerde hij klanten op het gebied van implementaties, inrichting en gaf hij trainingen. Gerben over zijn werk als ICT-consultant: “Het klantencontact en de daarbij behorende advisering is iets wat bij me past en waar ik ontzettend veel voldoening uit haal. Door omstandigheden kwam ik in de gelegenheid een carrièreswitch te maken en besloot de knoop door te hakken, nadat ik hier met veel enthousiasme met Bas over heb kunnen sparren. Ik behaalde de benodigde diploma’s en zorgde ervoor dat ik voldoende kennis opdeed.”

Bas zegt daar het volgende over: “Gerben heeft afgelopen periode onder toeziend oog van de collega’s op de andere vestigingen al de nodige vlieguren kunnen maken. Hij heeft een hoop doorzettingsvermogen en heeft hij zich in korte tijd ontwikkeld tot een bekwame adviseur. Wij hebben het volste vertrouwen in onze samenwerking.”

Eenvoudig en helder

“Wat voor mij voorop staat is dat de klant ontzorgd wordt. De aankoop van een huis is een grote beslissing in iemands leven waar veel bij komt kijken. Mijn kracht is het in goede banen leiden van het hele proces, van de start tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris. Voor de klant houd ik het transparant en simpel, zodat de klant aan het einde van het traject het gevoel heeft de best passende hypotheek te hebben afgesloten.”

De samenwerking en het contact met Gerben is eenvoudig en helder. Geen moeilijke begrippen of onduidelijke afspraken. ‘Als het makkelijk kan, waarom dan moeilijk doen?’, is mijn motto.

Of je nu starter of oversluiter bent, of je gaat je volgende huis kopen, er is altijd een passend hypotheekadvies voor jou. En als je aanvullende vragen of gegevens nodig hebt, kan ik je vanuit mijn netwerk eenvoudigweg doorverwijzen naar de juiste persoon, zoals een makelaar of een notaris.

Samenwerken met Gerben?

Ben je enthousiast en zie je wel wat in een samenwerking? Wil je je eerst oriënteren? Geen probleem! Je bent van harte welkom voor een afspraak aan de Retentieweg 24 in Oldenzaal. Onder het genot van een kop koffie praten we dan over jouw situatie.

Dit kan zowel overdag als ’s avonds en zelfs op zaterdag! Het gesprek kan tevens bij jou thuis plaatsvinden. En, je eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend! Je kunt mij bereiken op: gerben@bterfinancieel.nl of  via 06 2 888 99 00.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: