fbpx

BTER financieel breidt verder uit naar Kollum

12 januari 2022

Per 1 januari 2022 openden Arnold Olthof en Sipke Duursma een vestiging in het oude Rabobank kantoor in Kollum aan de Voorstraat. Hier nemen zij zitting in het nieuwe financiële centrum waar ook VdM Finance Guide, Care 2 Risk en Moniek Bremer makelaardij gevestigd zijn.

Arnold is sinds 2002 werkzaam in de financiële dienstverlening. Na 11 jaren voor de Friesland Bank op diverse kantoren te hebben gewerkt is hij in 2014 overgestapt naar de Rabobank. Arnold: “In alle jaren heb ik veel ervaring opgedaan als financieel adviseur, voornamelijk in het voorzien van hypotheek advies voor klanten.”

Sipke heeft binnen de Rabobank op diverse onderdelen als “slot op de deur” gefungeerd. Hij hielp als controller de kwaliteit te bewaken en dacht vanuit die rol graag met de adviseur mee hoe klanten het beste geholpen kunnen worden. Zijn papieren om zelfstandig adviseur te mogen zijn had hij al eerder gehaald en begin 2021 heeft hij de switch gemaakt naar financieel adviseur. Dat is zo goed bevallen dat hij dit graag als onafhankelijk adviseur voortzet.

Beide heren hebben bij de Rabobank samengewerkt als financieel (hypotheek) adviseur en vinden dit vak zo leuk dat ze het werk graag voortzetten maar dan wel met een andere invulling. Ze vertellen: “Samen beschikken we over een schat ervaring waardoor we goed in staat zijn om klanten te adviseren welke hypotheek het beste past bij hun financiële situatie en wensen. Dat doen we graag onder de vlag van BTER financieel, hun persoonlijke en laagdrempelige manier van werken spreekt ons aan. We nemen graag de tijd om ons goed te verdiepen in de wens van de klant en daar een passende oplossing voor te vinden.”

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: