fbpx

Maak kennis met Michel!

9 maart 2022

Begin 2022 opende Michel Hulleman BTER financieel in de regio Surhuisterveen. Voordat hij deze stap zette, heeft Michel ruim 15 jaar ervaring opgedaan bij een financieel tussenpersoon en bij de Rabobank. Michel heeft onder andere in Burgum, Drachten, Dokkum, Kollum en Surhuisterveen gewerkt. Bekend gezicht? Het kan zijn dat je hem ergens op een podium hebt zien staan. In zijn vrije tijd is hij namelijk actief als zanger en toetsenist in coverbands!

“De keuze om voor BTER financieel te beginnen heb ik gemaakt omdat we dezelfde visie delen over hoe je met klanten omgaat. Laagdrempeligheid en persoonlijk contact vind ik belangrijk in mijn werk. Ik zal dan ook niet in pak verschijnen op een afspraak, maar in een jeans en goede sneakers! Daarnaast wil ik de tijd nemen om jou goed te kunnen helpen en ervoor te zorgen dat voor jou helder is hoe een hypotheek werkt en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Heb je een (nieuwe) woning gevonden? Is het tijd voor die prachtige verbouwing? Wil je je huidige hypotheek aanpassen of oversluiten? Wil je investeren in een vakantiewoning of een beleggingspand? Wil je toch eens wat doen met die overwaarde? Er is van alles mogelijk en ik kijk graag samen met jou hoe wij jouw wensen en dromen kunnen verwezenlijken.

Een hypotheek afsluiten doe je niet dagelijks en je gaat meestal niet over één nacht ijs. Ik neem de tijd om alle zaken duidelijk uit te leggen en bespreek de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie of thee. Ik help en begeleid je bij het proces van A tot Z, zodat je weet wat je kunt verwachten. Hierdoor heb je de tijd en de rust om na te denken over de inrichting van je nieuwe huis, die nieuwe keuken, of wat je met die maandelijkse besparing kunt doen!”

Michel komt gerust bij jou thuis om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever een afspraak op kantoor of via een live verbinding of de telefoon? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Goed om te weten is dat, net als bij de andere vestigingen, het eerste gesprek altijd vrijblijvend en kosteloos is!

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: