fbpx

BTER financieel opent vestiging op de Wadden!

1 april 2022

In april 2022 sluit Watze Bosma zich aan bij BTER financieel met een eigen vestiging op het mooie Terschelling. Watze heeft vanaf 1981 tot 2016 in diverse functies bij de Rabobank gewerkt. In 2017 start hij met Bosma Financieel Advies en nu zoekt hij aansluiting bij ‘een grote familie’, zoals hij BTER financieel noemt.

Watze heeft een brede kennis en ervaring, is creatief en is daarnaast erg betrokken bij het wel en wee van zijn klanten. Hij heeft hypotheken altijd het leukste onderdeel van zijn bancaire loopbaan gevonden en wil je graag helpen op een manier zoals hij zelf ook wil worden geholpen: geen ingewikkelde toestanden, maar oplossingsgericht bezig zijn.

Het liefst zit je lekker thuis op de bank om alvast de nieuwe keuken en meubels voor je woning uit te zoeken, terwijl Watze zorgt dat de hypotheek en alle aanverwante zaken worden geregeld. Watze vindt bereikbaarheid erg belangrijk en daarom probeert hij meteen te reageren op telefoon, e-mail, appjes en daarnaast direct tijd vrij te maken als er haast bij is geboden, bijv. bij het voorbereiden van een bod op een woning. Meedenken over een verbouwing en dan vooral het effect op de hypotheekaanvraag doorrekenen past ook precies in zijn straatje.

Watze woont en werkt op Terschelling waar ook veel zeevarenden wonen. Op het gebied van inkomens uit de offshore was Watze al specialist bij de Rabobank. Verder is hij actief voor expats die voornamelijk in de Randstad huisvesting zoeken. Deze mensen komen van over de hele wereld, waardoor elke hypotheekaanvraag een avontuur op zich is. Maar eigenlijk komen er vanuit zijn netwerk overal klanten vandaan die zich niet door een stukje Waddenzee laten tegenhouden.

Ben of ken jij dus iemand die een woning zoekt op Terschelling of in de Randstad? Neem dan snel contact op met Watze.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: