fbpx

Van baan in de I(C)T naar hypotheekadviseur

16 mei 2022

Onlangs hebben Wim Pronk en Richard Jellema ons gevraagd of wij ze willen helpen. Wim en Richard zijn beide werkzaam in een andere branche, maar enorm enthousiast over het vak hypotheekadviseur. Zij willen nu ervaren of de werkzaamheden in de praktijk net zo zijn als hoe ze zich voorstellen. Wij vinden het ontzettend leuk dat ze net als ons enthousiast zijn over ons beroep en helpen ze dan ook graag!

Wim Pronk runt nu al bijna 20 jaar een bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT, telecom en beveiliging. Dat doen ze op landelijk niveau met een team van circa 30 medewerkers. Als financieel directeur houdt hij zich voornamelijk bezig met het beheer van het financiële beleid binnen het bedrijf.

Persoonlijke kenmerken van Wim zijn zijn gedrevenheid en vasthoudendheid, denken in mogelijkheden en oplossingen: “Naast hard rennen voor mijn klanten loop ik ook graag marathons. Hypotheekadvies en marathons lopen hebben iets met elkaar gemeen: een goede voorbereiding is het halve werk. Ik zorg ervoor dat we bij de eindstreep komen!”.

Het financiële vak is voor Richard Jellema niet helemaal onbekend. Hij is in 2000 begonnen bij de SNS Bank als erkend hypotheek adviseur, maar daarna heeft hij ruim 20 jaar in verschillende adviesrollen in de IT gewerkt. De rode draad in zijn loopbaan is altijd geweest om vanuit de gesprekken met zijn klanten te komen tot een goed en passend advies.

Hij is er klaar voor om zich het mooiste vak weer eigen te maken: “Toen ik in 2018 mijn hypotheek wilde omzetten vanwege dalende rente en in 2020 weer bij Bas terecht kwam vanwege onze verhuizing, kwam ik erachter dat ik het nog steeds heel erg leuk en interessant vindt om de puzzel te leggen en te komen tot de best passende oplossing. Mijn interesse werd weer aangewakkerd en daarom heb ik besloten mij het vak eigen te maken en mensen te helpen met het realiseren van hun dromen!”.

Richard en Wim zullen werkzaam zijn vanuit kantoor Drachten. Beide zijn ze inmiddels in het bezit van de benodigde diploma’s en mogen dan ook aan de slag. We zullen samen met ze optrekken en hen begeleiden zodat ze kunnen ervaren of de praktijk ook zo leuk is als ze zich voorstellen. Wij vinden het leuk dat ze zo enthousiast zijn over ons vak en daarom geven wij ze graag de kans dit te verder te ontwikkelen!

Klik hier voor meer informatie om in contact te komen met Wim of Richard!

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: