fbpx

Hypotheekadvies vanaf Aruba

9 november 2022

Maak kennis met Arno Elevelt! Arno is sinds kort aan de slag als hypotheekadviseur op afstand. Op ca. 8000 km afstand om precies te zijn: hij verblijft namelijk tot en met februari 2023 op Aruba en zal daar, onder de vlag van BTER financieel, tijdelijk volledig virtueel hypotheekadvies geven aan klanten in Nederland.

Arno: “In 2017 heb ik stage gelopen bij een makelaars- en advieskantoor op Aruba. Daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met hypotheek- en verzekeringsadvies. Tegelijkertijd had Aruba mijn hart gestolen en daarom ben ik teruggegaan en wil ik werken graag combineren met het verblijf op dit eiland!”.

De afgelopen 4 jaar heeft Arno ervaring opgedaan bij banken en verzekeraars en nu wil hij de stap maken naar zelfstandig hypotheekadviseur. Hij krijgt energie van klantcontact en het helpen van mensen met het waarmaken van hun woondroom. Hij zet graag dat stapje extra en begeleidt mensen daarom ook bij het aankoopproces, zodat er van begin tot eind ondersteuning is.

Kenmerkend voor Arno als adviseur? Hij is jong en nieuw in het vak, dus hij heeft een frisse blik. Daarnaast is hij een doorzetter en laat hij zich niet van het kastje naar de muur sturen. Dus ook voor zijn klanten geeft hij zich niet zomaar gewonnen als het een beetje tegenzit. Hij neemt de tijd zodat zijn klanten ook écht begrijpen waar hij het over heeft.

Wil je graag een afspraak maken met Arno?
De komende 4 maanden zal Arno beschikbaar zijn vanaf Aruba (virtueel) en vanaf maart 2023 ook fysiek in de provincie Groningen. Dus lijkt het je leuk om geholpen te worden door een adviseur die momenteel verblijft op een van de prachtigste plekken op de wereld? Dan kun je Arno telefonisch, via videobellen en WhatsApp bereiken op 050-8009107 of per mail via: arno@bterfinancieel.nl

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: