BTER financieel Burgum

Anja van Hes BTER financieel Burgum

BTER financieel advies in Burgum

Zoek jij een hypotheekadviseur in de regio van Burgum die onafhankelijk advies geeft en jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Anja aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en haar ruime ervaring als hypotheekadviseur, kan Anja jou van het beste advies voorzien!

Lees hier meer over Anja.

BTER financieel Burgum

Anja werkt vanuit huis en doet afspraken op locatie, dat betekent dat ze bij jou thuis komt! Afspraken zijn overdag en op maandag- en dinsdagavond mogelijk.


Bereikbaarheid:
Maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 en in de avonden van 19:00 tot 21:00.

BTER financieel hypotheekadviseur Burgum

Per 1 februari 2021 startte Anja van Hes onder de vlag van BTER financieel als hypotheekadviseur. Anja is ruim 10 jaar gecertificeerd hypotheekadviseur en werkte bij de ABN Amro, voordat ze de stap maakte naar BTER financieel.

Anja is geboren en getogen in de gemeente Gaasterland en is momenteel woonachtig in Burgum. “Of je nu starter bent of gaat verhuizen, de aankoop van een woning is vaak heel spannend. Ik zie het als mijn taak klanten te ontzorgen in dit proces en hen te voorzien van het beste hypotheekadvies bij de best passende hypotheekverstrekker.”

Ook in het geval van een echtscheiding of de aankoop van een tweede huis ben je bij Anja aan het juiste adres. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er in deze situaties bij komt kijken. Anja: “Ik streef ernaar om het gehele hypotheekproces, van aankoop tot aan het passeren bij de notaris, soepel én zo prettig mogelijk te laten verlopen.” En daar slaagt ze dan ook in.

Contact met Anja is door haar toegankelijke persoonlijkheid helder en aangenaam. Ze legt alles in begrijpelijke taal uit en is bereikbaar voor al je vragen. ‘Afspraak is afspraak!’ is voor haar de basis. Kortom, ze is een professionele hypotheekadviseur waar je van op aan kunt!

Heb je vragen over je nieuwe of huidige hypotheek? Anja komt graag bij jou langs om je van een hypotheekadvies te voorzien. Een afspraak voor een gratis oriënterend- of kennismakingsgesprek is zo gemaakt!

Klik op onderstaande situaties voor meer informatie:

Huis kopen  Verduurzamen  Oversluiten  Verbouwen  Overwaarde opnemen  Uit elkaar

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Burgum

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Duurzaamheidstool

Maak een keuze

  • Ik weet mijn bedrag
  • Ik heb hulp nodig bij inschatten

Let op! Doorloop de vragen en kopieer of onthoud het uitkomstbedrag

Ik weet nu mijn bedrag

Voer je bedrag in

Het financieren van deze verduurzamende maatregelen kost circa euro per maand.

Onze berekening

Investeringsbedrag:
Extra maandlast hypotheek:
Waarvan rente:
Fiscaal voordeel:
Investeringsbedrag:

Deze berekening geeft een indicatie van de lasten in geval je de verduurzamende maatregelen en bijkomende kosten op wil nemen in je hypotheek met behulp van een annuïtaire lening van 30 jaar. De uitkomst verschilt afhankelijke van je persoonlijke situatie. Kies hieronder voor maak een afspraak voor een berekening op maat voor jou.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Uw gegevens van uw persoonlijke berekening worden automatisch in dit formulier mee verstuurd.

Je bent vergeten dit veld in te vullen