Diensten

Hypotheekadvies

Een woning kopen en een hypotheek aangaan, is vaak één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Je hypotheek is vaak de basis van jouw financiële situatie. Daarom wil je een goed advies, met de laagste rente en zo laag mogelijke maandlasten. Ook wil je dat er rekening wordt gehouden met veranderingen die van invloed kunnen zijn op jouw financiële situatie. Er kan in de loop der tijd van alles gebeuren en dan wil je graag dat het goed geregeld is. Daarom is hypotheekadvies onlosmakelijk verbonden met het plannen van je financiële toekomst.

Financiële planning

Het woord zegt het al. Door je financiën te plannen houd je rekening met gebeurtenissen die zich in de toekomst voor kunnen doen. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van een huwelijk? Of juist van een scheiding? Stel dat je arbeidsongeschikt of werkloos raakt? Wie weet wil je op een bepaald moment minder gaan werken of eerder stoppen met werken? In al deze gevallen verandert ook je financiële situatie.

In onze adviezen houden we daar nu alvast zoveel mogelijk rekening mee. Om jouw wensen en doelen te bereiken zijn er verschillende oplossingen. Zoals extra bescherming bij arbeidsongeschiktheid. Een (fiscaal) spaarproduct om geld opzij te zetten, zodat je minder kunt gaan werken, eerder kunt stoppen, je pensioen aan kunt vullen of een deel van je hypotheek aflossen. Door een goede financiële planning regel je zaken voor elkaar, voor een ander of juist voor jezelf.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: