fbpx

Hypotheek afsluiten

Wil je een hypotheek afsluiten voor een nieuw huis? Of denk je aan verbouwen? Loopt je rentevaste periode af? Wil je lagere maandlasten? In alle gevallen wil je graag een betrouwbaar hypotheekadvies, waar je nu en in de toekomst verder mee kunt. Je wilt immers je droomhuis kunnen betalen, geld overhouden voor bijvoorbeeld een leuke vakantie en misschien wat opzij zetten voor onverwachte situaties in de toekomst.

Voor een onafhankelijk hypotheekadvies en financiële planning kun je terecht bij BTER financieel. Je financiële situatie en mogelijkheden worden op een rij gezet. BTER financieel maakt je wegwijs in de wereld van hypotheken, verzekeringen en vermogensplanning, zodat jouw financiële toekomst beter geregeld is.

Het advies is grondig, de aanpak persoonlijk
We beginnen met een uitgebreide kennismaking. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. BTER financieel verplaatst zich in jouw situatie en brengt in kaart wat je wensen zijn. Dan volgt er een onafhankelijk hypotheekadvies met de mogelijkheden die precies bij jou passen.

WERKWIJZE

De werkwijze van BTER financieel is laagdrempelig, betrouwbaar en persoonlijk. We berekenen dan ook pas kosten op het moment dat het zeker is dat je een hypotheek wilt gaan afsluiten.

BTER financieel betrekt jou volledig bij je eigen financiële situatie, zodat je hier een goed inzicht in krijgt. Voor nu, maar ook als er in de (nabije) toekomst iets verandert. Wat we doen is jou zorgen uit handen nemen.

Jouw hypotheek en financiële planning goed geregeld

Stap 1 – Kennismaken
In het eerste gesprek bespreken we samen wat je wensen en doelen zijn en brengen we je financiële positie in kaart: wat is je inkomen? Heb je nog een andere lening? Of heb je al een bestaande hypotheek?
Aan de hand van een nauwkeurige analyse wordt duidelijk wat je mogelijkheden zijn. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en de kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

Stap 2 – Het advies
Jij wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent, dus we gaan snel over tot actie. We maken een gedegen hypotheekadvies, dat precies aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Soms is het zelfs mogelijk om al in het eerste gesprek met een advies te komen. Snel schakelen is voor BTER financieel heel normaal. Het liefst met korte lijnen via de telefoon, e-mail en WhatsApp. We doen er alles aan om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Stap 3 – Offertetraject
Als het goed is staan er geen verassingen in het advies. Alles is immers besproken. Ben je akkoord? Dan gaan wij een offerte voor je aanvragen bij de geldverstrekker. Daarvoor hebben we een aantal gegevens van je nodig, waaronder je salarisstrook, een werkgeversverklaring, (een kopie van) je paspoort en je huidige hypotheekgegevens.

Stap 4 – Het is officieel
Als je de offerte hebt ondertekend, wordt jouw complete dossier nogmaals door de geldverstrekker gecontroleerd. Na goedkeuring maakt de notaris alles in orde. Vervolgens volgt er een afspraak bij de notaris waarbij je alle officiële stukken ondertekent.

 

Voorbereiden

Vraag alvast je pensioengegevens op
Om je een goed advies te kunnen geven, rekening houdend met jouw toekomst, hebben we een overzicht van je pensioenverleden nodig. Deze kun je alvast opvragen met je DigiD via de link op deze pagina.

Handige links
Voor het geven van advies en het afsluiten van je hypotheek, zijn een aantal documenten benodigd. Dit zijn onder andere je werkgeversverklaring, je arbeidsverleden en je pensioengegevens. Klik hier om te bekijken waar je deze gegevens kunt downloaden.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: