fbpx

Hypotheek afsluiten

Wil je een huis kopen? Of denk je aan verhuizen? Loopt je rentevaste periode af? Wil je lagere maandlasten? In alle gevallen wil je graag een betrouwbaar hypotheekadvies, waar je nu en in de toekomst verder mee kunt. Je wilt immers je droomhuis kunnen betalen, geld overhouden voor bijvoorbeeld een leuke vakantie en misschien wat opzij zetten voor onverwachte situaties in de toekomst.

Voor een onafhankelijk hypotheekadvies en financiële planning kun je terecht bij BTER financieel. Je financiële situatie en mogelijkheden worden op een rij gezet. BTER financieel maakt je wegwijs in de wereld van hypotheken, verzekeringen en vermogensplanning, zodat jouw financiële toekomst beter geregeld is.

Het advies is grondig, de aanpak persoonlijk
We beginnen met een uitgebreide kennismaking. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. BTER financieel verplaatst zich in jouw situatie en brengt in kaart wat je wensen zijn. Dan volgt er een onafhankelijk hypotheekadvies met de mogelijkheden die precies bij jou passen.

WERKWIJZE

De werkwijze van BTER financieel is laagdrempelig en persoonlijk. We berekenen dan ook pas kosten op het moment dat het zeker is dat je een hypotheek wilt gaan afsluiten.

BTER financieel betrekt jou volledig bij je eigen financiële situatie, zodat je hier een goed inzicht in krijgt. Voor nu, maar ook als er in de (nabije) toekomst iets verandert. Wat we doen is jou zorgen uit handen nemen.

Jouw hypotheek en financiële planning goed geregeld

Stap 1 – Kennismaken
In het eerste gesprek bespreken we samen wat je wensen en doelen zijn en brengen we je financiële positie in kaart: wat is je inkomen? Heb je nog een andere lening? Of heb je al een bestaande hypotheek?
Aan de hand van een nauwkeurige analyse wordt duidelijk wat je mogelijkheden zijn. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en de kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

Stap 2 – Het advies
Jij wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent, dus we gaan snel over tot actie. We maken een gedegen advies, dat precies aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Soms is het zelfs mogelijk om al in het eerste gesprek met een advies te komen. Snel schakelen is voor BTER financieel heel normaal. Het liefst met korte lijnen via de telefoon, e-mail en WhatsApp. We doen er alles aan om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Stap 3 – Offertetraject
Als het goed is staan er geen verassingen in het advies. Alles is immers besproken. Ben je akkoord? Dan gaan wij een offerte voor je aanvragen bij de geldverstrekker. Daarvoor hebben we een aantal gegevens van je nodig, waaronder je salarisstrook, een werkgeversverklaring, (een kopie van) je paspoort en je huidige hypotheekgegevens.

Stap 4 – Het is officieel
Als je de offerte hebt ondertekend, wordt jouw complete dossier nogmaals door de geldverstrekker gecontroleerd. Na goedkeuring maakt de notaris alles in orde. Vervolgens volgt er een afspraak bij de notaris waarbij je alle officiële stukken ondertekent.

Vraag alvast je pensioengegevens op
Om je een goed advies te kunnen geven, rekening houdend met jouw toekomst, hebben we een overzicht van je pensioenverleden nodig. Deze kun je alvast opvragen met je Digid code via de link op deze pagina.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek.
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld.
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: