Links

Om je een goed advies te kunnen geven hebben we een aantal gegevens van je nodig:

 • Pensioengegevens
 • Overzicht arbeidsverleden
 • Werkgeversverklaring

Pensioengegevens

Je pensioengegevens kun je opvragen via deze link.

Als je door het menu heen klikt verschijnt er op een gegeven moment een overzicht van wat je aan pensioen gaat ontvangen. Deze gegevens kun je in een pdf downloaden door rechtsboven te klikken op ‘gegevens’ of ‘samenvatting’. Dit overzicht ontvang ik graag van je.

Werkgeversverklaring

Je kunt hier een werkgeversverklaring downloaden. Deze laat je vervolgens invullen door je werkgever.

Actuele rentestand

Wil je weten wat het meest gunstige rentetarief is? Klik dan hier.

Persoonlijk begrotingsformulier

Bij een nieuwe hypotheek veranderen je maandlasten. Om te kijken welke invloed dit heeft op jouw uitgavepatroon kun je hier een begrotingsformulier downloaden.

Samenwerkingsverbanden / businesspartners

www.finauta.nl
www.frieswijkmakelaar.nl
www.eerlijkverzekerd.nu

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je financiële toekomst.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en wij adviseren je vrijblijvend en zonder verplichtingen

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: