fbpx

Over BTER

De adviseurs van BTER financieel geven je op persoonlijke en laagdrempelige wijze een compleet hypotheekadvies. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Dat is erg fijn als je een grote financiële beslissing moet nemen. Binnen de adviezen staan jouw belangen voorop en de samenwerking met jou is onze belangrijkste prioriteit. Als klant kun je er volledig op vertrouwen dat alles op tijd en goed geregeld wordt.

Contact verloopt via de telefoon, e-mail of WhatsApp en afspraken zijn ook ’s avonds en in het weekend mogelijk. Onze adviseurs zijn vrijwel altijd te bereiken op het moment dat je een vraag hebt. Wil je ook een vertrouwd en onafhankelijk hypotheekadvies? Neem dan contact op met ons.

Onze historie
Vestiging Drachten
BTER financieel is het initiatief van Bas Terpstra. Hij is sinds 2010 werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur en startte de vestiging in Drachten. Per 1 oktober 2019 is Martijn Hoekstra mede-eigenaar van BTER financieel. Martijn heeft ruim 16 jaar ervaring als financieel adviseur en is gespecialiseerd in hypotheken.

Vestiging Gorredijk
In april 2020 opende Benno de Haan de tweede vestiging van BTER financieel in Gorredijk. Benno brengt ruim 20 jaar ervaring mee als hypotheekadviseur.

Vestiging Leek
Richard Coenrady heeft op 1 september 2020 een vestiging van BTER financieel in Leek geopend. Hij heeft 23 jaar als allround financieel adviseur gewerkt in de gemeentes Noordenveld en Westerkwartier, waarvan de laatste 3 jaar in de stad Groningen. Naast algemene kennis over hypotheken, brengt hij veel kennis over vastgoedfinancieringen en echtscheidingen met zich mee.

Vestiging Hoogezand
Sinds 1 september 2020 kun je ook in het centrum van Hoogezand terecht voor het beste en onafhankelijk hypotheekadvies van BTER financieel. Eigenaar van de nieuwe vestiging is Johan Zuidema, die na ruim 10 jaar ervaring als hypotheekadviseur zijn eigen hypotheekadvieskantoor start onder de vlag van BTER financieel.

Vestiging Sneek – Zuidwest Friesland
Anja van Hes startte begin 2021 als financieel adviseur bij BTER. Anja heeft ruim 10 jaar ervaring en zij neemt jouw alle zorgen uit handen als het gaat om jouw hypotheek. Ze reist de hele provincie Zuidwest Friesland door om je te voorzien van het beste advies.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: