Over BTER

BTER financieel is het initiatief van Bas Terpstra. Zijn liefde voor het vak is ontstaan in 2010. Vanaf die periode is hij werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur. De financiële crisis was toen op zijn piek, wat de marktomstandigheden erg uitdagend maakte. Achteraf was dit het juiste moment om als nieuwe generatie adviseurs het verschil te kunnen maken.

bas-terpstra-rond

Bas zijn manier van werken is persoonlijk en laagdrempelig. Zijn adviezen zijn helder en concreet. Dat is erg fijn als je een grote financiële beslissing moet nemen. Dan wil je een vertrouwd advies en is het van groot belang dat je kunt terugvallen op een adviseur die echt aan jouw kant staat. Binnen zijn adviezen staan jouw belangen voorop en is deze samenwerking zijn belangrijkste prioriteit. In het hele proces is Bas het rustpunt en neemt jouw zorgen uit handen. Als klant kun je er volledig op vertrouwen dat alles op tijd en goed geregeld wordt.

Contact verloopt via de telefoon, e-mail of WhatsApp en afspraken zijn ook ’s avonds en in het weekend mogelijk. Zo is hij vrijwel altijd te bereiken op het moment dat je een vraag voor hem hebt.

Bas is gekwalificeerd als Erkend Financieel Adviseur en heeft zichzelf vanaf zijn start in de financiële dienstverlening zeer breed ontwikkeld. Hij heeft alle benodigde vakdiploma’s, waardoor zijn kennis van een hoogwaardig niveau is.

 

Wil je ook een vertrouwd en onafhankelijk advies? Neem dan contact op met ons.

erkend-financieel-adviseur-klein

BTER financieel is aangesloten bij KIFID: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

kifid

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je financiële toekomst.

Maak afspraak

of bel

0516 85 89 07

Erkend Financieel Adviseur
Wat is je vraag?

Is dit een van je vragen?
Neem contact op en wij adviseren je vrijblijvend en zonder verplichtingen

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: