Hypotheek Leeuwarden

Hans Stroosma BTER financieel Leeuwarden

Hypotheekadvies in Leeuwarden

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in Leeuwarden of in de omgeving van Leeuwarden? En zoek je een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt?

Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Hans kent de lokale woningmarkt in Leeuwarden goed en is gespecialiseerd in onafhankelijk hypotheekadvies.

Door de samenwerking met een groot makelaars kantoor kan Hans je helpen met al je vragen omtrent wonen. Door de keuze uit bijna 30 banken kan Hans je altijd de beste hypotheek aanbieden!

Lees hier meer over Hans. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Leeuwarden

Molenstraat 56A
8913 BC Leeuwarden


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur 
Avonden en zaterdagen zijn mogelijk op afspraak.

Jouw hypotheekadviseur in Leeuwarden

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Leeuwarden

Hans Stroosma opende in de zomer van 2021 de vestiging BTER financieel Leeuwarden en omgeving. Hans helpt jou graag met het afsluiten van een hypotheek. Hij heeft een hekel aan stropdassen, houdt van een goede kop koffie en van bewegen. Een gesprek met hem is nooit saai, kan overal en nergens over gaan, maar het belangrijkste is dat jij met het beste hypotheekadvies en een goed gevoel de deur uit gaat. Hieronder maak je kennis met Hans.

“Eindelijk is het dan zover, de opening van de vestiging BTER financieel Leeuwarden en omgeving. Waarom ik gekozen heb voor BTER financieel? Omdat ik jou wil helpen zoals ik mijn beste vriend zou helpen bij het afsluiten van zijn hypotheek. Dat betekent dat ik alle tijd voor je neem. Of een gesprek nu een half uur duurt of twee uren. Ik wil dat jij alle vragen kan stellen en begrijpt waar we het over hebben. Ik leg het liever nog een keer uit dan dat jij straks iets ondertekent wat je niet begrijpt.

Ik kan bij je thuiskomen of jij komt bij mij op kantoor. Wil je liever contact via de videochat of telefoon dan kan dat uiteraard ook. Je kan mij 7 dagen per week bereiken. Ik wil jou namelijk zo goed mogelijk adviseren. Als gecertificeerd aankoopbegeleider kan ik je ook helpen bij de onderhandelingen over de aankoop van je woning en kan zorgen voor een goed taxatierapport".

Kijk niet raar op als Hans op de fiets bij je komt, want hij beweegt graag en vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het klimaat.

In BTER financieel heeft Hans een organisatie gevonden die met hem dezelfde visie deelt over hoe met jou als klant om te gaan. Namelijk altijd een vaste persoonlijke adviseur die zeer goed bereikbaar is en er alles aan doet om jou het beste onafhankelijke advies te geven. Een eerste gesprek is voor jou altijd kosteloos, dus nodig Hans snel uit!

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Leeuwarden

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je een hypotheek bij ons afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Hans hebben ervaren.

Ervaringen van klanten

"We gaan samen een plan maken" zei Hans op de eerste afspraak. Vervolgens hebben we samen dit plan uitgevoerd en gerealiseerd. Hans heeft mij uitstekend geholpen met oa hulp bij het investeren van overwaarde op mijn woning.Hij houdt alles in de gaten en bleef mij op de hoogte houden indien er iets speelde. Fijne, open en realistische communicatie zodat alles soepeltjes verliep. Hans is een echte financiële professional."

Richard