Hypotheek Heerenveen

Peter van der Laan BTER financieel Heerenveen

Hypotheekadvies in Heerenveen

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Heerenveen en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Peter aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn ruime ervaring als hypotheekadviseur, kan Peter jou van het beste advies voorzien!

Het kantoor in Heerenveen is gevestigd aan de K.R. Poststraat 9 in Heerenveen.

Lees hier meer over Peter. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Heerenveen

K.R. Poststraat 9
8441 EL HEERENVEEN

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
Avonden zijn mogelijk op afspraak.

 

Jouw hypotheekadviseur in Heerenveen

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Heerenveen

Peter heeft begin 2022 zijn vestiging in Heerenveen feestelijk geopend. Hij is voor veel inwoners van Heerenveen geen onbekende. Hij werkte er namelijk -met veel plezier- ruim 18 jaar bij de lokale Rabobank.

Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in hypotheek- en financieel advies in de bancaire sector. In de tijd bij de bank heeft hij veelvuldig hypotheekadvies gegeven inzake nieuwbouwprojecten, aankoop van bestaande woningen, verbouw/verduurzaming van je woning en het oversluiten van hypotheken. Maar ook seniorenhypotheken en het ten gelde maken van de overwaarde van je woning is iets waar Peter veel ervaring in heeft opgedaan.

Een gesprek met Peter gaat dus nooit alleen over de hypotheek, maar ook over de overige zaken waaraan gedacht moet worden bij aankoop, verhoging of oversluiting van je woninghypotheek. Duurzaamheid is daarbij ook een onderdeel waar Peter veel ervaring in heeft. Hij is dan ook erkend adviseur Duurzaam Wonen. Zeker in de huidige tijd kan daar veel winst voor klanten worden behaald. 

Na al deze jaren van ervaring opdoen was voor Peter het moment gekomen om een eigen kantoor te openen, zodat hij jou op vertrouwde wijze van een zorgvuldig advies kan voorzien. Peter zorgt ervoor dat je al je vragen kunt stellen. Hij legt de dingen liever nog een keer uit dan dat jij straks iets ondertekent wat je niet begrijpt!

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Heerenveen

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons je hypotheek afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Peter hebben ervaren.

Ervaringen van klanten

"Peter van der Laan heeft ons voorzien van voortreffelijk adviezen, was altijd bereikbaar en heeft onze hypotheek uitstekend geregeld. Peter heeft naast zijn uitgebreide kennis op het gebied van hypotheken en duurzaamheid ook een breed netwerk in de de financiële wereld, waardoor bepaalde zaken sneller en efficiënter geregeld konden worden. Nogmaals bedankt Peter!"

M. de W.