BTER Verzekerd

Jantiena Ritskes BTER verzekerd

Verzekeren tegen schade voor een aantrekkelijke premie?

Schadeverzekeringen beschermen je tegen vaak vervelende en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Sommige verzekeringen zijn verplicht. Andere verzekeringen zijn gewoon handig om te hebben, voor het geval dat!

Bij BTER verzekerd kun je terecht voor advies over al je schadeverzekeringen. Bijvoorbeeld voor je inboedel- en opstalverzekering, je autoverzekering, je reisverzekering, aansprakelijkheid, noem het maar op.

Wij werken samen met Jantiena Ritskes, verzekeringscoach en gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen. Wil jij ook een objectief advies en de meest voordelige verzekering?

Maak een afspraak

Schade melden?

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar!

Bel 06 206 150 18

Wil jij graag een goedkope(re) schadeverzekering afsluiten?

Laat ons weten dat jij graag een afspraak wilt voor je schadeverzekeringen! Jantiena neemt contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het gesprek komen alle belangrijke verzekeringen aan bod en kijkt ze samen met jou hoeveel je kunt besparen op je verzekeringen.

Ieder jaar voert Jantiena een bespaarcheck uit en gaat ze voor jou op zoek naar de meest passende verzekering met de laagste premie!

Wij hebben een samenwerking met bijna alle grote en kleine verzekeringsmaatschappijen. Doordat we niet gebonden zijn aan een bepaalde maatschappij en niet werken op basis van provisie, ben je zeker van een objectief advies en de laagste prijs.