Hypotheek Leek

Richard Coenrady BTER financieel Leek

Hypotheekadvies in Leek

Zoek jij een onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Leek en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres. Neem direct contact met hem op!

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn ruime ervaring als hypotheekadviseur, kan Richard jou van het beste advies voorzien!

Lees hier meer over Richard. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Leek

Leuringslaan 64
9356 VM Tolbert

Tel: 06-15026347


Bereikbaarheid:
Je kunt Richard bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 20.30. Afspraken buiten deze uren zijn mogelijk in overleg.

 

Jouw hypotheekadviseur in Leek

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Leek

In 2020 heeft Richard zijn vestiging van BTER financieel opgericht. Richard is geen onbekende voor vele inwoners uit de gemeentes Noorderveld en Westerkwartier, hij werkte ruim 20 jaar – met heel veel plezier – bij de Rabobank. De laatste 3 jaar werkte hij voor de Rabobank in Groningen. Richard verruilde de Rabobank voor een eigen onderneming en werd zelfstandig financieel adviseur onder de vlag van BTER financieel.

“Ik ben een mensenmens en help ze graag. Ik verdiep me in de persoonlijke situatie van de klant, waarbij ik de beste financiële oplossing kies die bij die persoon en diens levensfase past. Mijn advies stem ik af op de wensen en behoeftes van de klant”, aldus Richard. Richard is eerlijk en rechtdoorzee en vertelt de klant wat de mogelijkheden zijn, maar vooral ook wat het beste past bij de situatie van de klant.

Door de vele jaren bij de Rabobank, als hypotheekadviseur en later als financieel adviseur, heeft hij zich verdiept en ontwikkeld in het financiële vakgebied en zich vele hypotheekvraagstukken eigen gemaakt. Hij weet veel van vastgoedfinancieringen, doordat hij veel klanten hielp bij de aankoop van een beleggingspand. Richard is zelf ook actief in aankoop en verhuur van vastgoed en is goed op de hoogte van wat er speelt op dit gebied.

Afgelopen jaar heeft hij de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gevolgd en is hij dé adviseur als het gaat om echtscheidingen.

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Leek

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je een hypotheek bij ons afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Richard hebben ervaren. Klik hier voor alle reviews op Advieskeuze.nl