Hypotheek Oosterwolde

Wim Pronk BTER financieel Oosterwolde

Hypotheekadvies in Oosterwolde

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Oosterwolde en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Wim aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn jarenlange ervaring, kan Wim jou van het beste advies voorzien!

Je vindt het kantoor van BTER financieel op de Veengang 1 in Oosterwolde.


Lees hier meer over Wim. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Oosterwolde

Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30.
Telefonisch bereikbaar elke dag van 8:30 tot 20:30. 

Jouw hypotheekadviseur in Oosterwolde

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Oosterwolde

Wim is ooit begonnen bij de BTER-vestiging in Drachten maar inmiddels heeft hij per februari 2023 een eigen vestiging geopend in Oosterwolde. Hij geeft vanuit het voormalige filiaal van de Rabobank advies over hypotheken en vermogen.

Wim probeert het afsluiten van een hypotheek zo makkelijk mogelijk voor je te houden: Hij begeleidt je in het hypotheekproces op een persoonlijke manier van A tot Z. Zijn hypotheekadvies is altijd op maat. De keuze van hypotheek moet je uiteindelijk wel zelf maken, maar Wim zorgt ervoor dat je dat kunt doen op basis van duidelijke en eenvoudige toelichting. Of je nu één, twee of meer afspraken nodig hebt: hij neemt alle tijd voor je.

Daarnaast geeft Wim aan: "Ik werk op basis van "no hypotheek, no pay". Als blijkt dat ik je, om wat voor reden dan ook, niet aan een hypotheek kan helpen, dan krijg je van mij ook geen nota voor advieskosten."

Persoonlijk en laagdrempelig, dat zijn kenmerken van Wim zijn karakter. Geen bla bla, maar nuchter en 'to the point'. Wim is gedreven en vasthoudend, hij denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. "Naast een stapje harder lopen voor mijn klanten loop ik ook graag marathons. Hypotheekadvies en marathons lopen hebben ook iets met elkaar gemeen: een goede voorbereiding is het halve werk. Ik zorg ervoor dat we bij de eindstreep gaan komen!".

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Oosterwolde

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je een hypotheek bij ons afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Wim hebben ervaren.

Ervaringen van klanten

"Hoi Wim, ik wil je bedanken voor de vlotte service en afhandeling van onze hypotheekaanvraag. Alles was prima geregeld!"

W. Brandsma

"Goede ervaring gehad met Wim als onze adviseur. Hij is aardig en professioneel. Geeft begrijpelijke antwoorden en dat is wel fijn als je er zelf niet super veel verstand van hebt. Mailtjes, telefoontjes en appjes werden ook erg snel beantwoord."

Renske en Jos