Hypotheek Surhuisterveen

Arnold BTER financieel Surhuisterveen

Hypotheekadvies in Surhuisterveen

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Surhuisterveen en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Arnold aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en onze gezamenlijke kennis, kan hij jou van het beste advies voorzien!

Arnold deelt het pand met Van der Velde & Hoen Makelaardij aan de Taeke Schuilengalaan 1 te Surhuisterveen.

Lees hier meer over jouw adviseur Benieuwd wat klanten van hen vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Surhuisterveen

Taeke Schuilengalaan 1
9231 GS Surhuisterveen

Openingstijden:
Je kunt een afspraak met Arnold inplannen op alle werkdagen van de week (behalve donderdag). De openingstijden zijn van 08:45 tot 17:15 uur.

Jouw hypotheekadviseur in Surhuisterveen

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Surhuisterveen

Per 1 januari 2022 openden Arnold Olthof en Sipke Duursma een vestiging in het oude Rabobank kantoor aan de Voorstraat te Kollum. Samen hebben zij per 1 juni 2023 een extra vestiging in Surhuisterveen geopend, waar Arnold een aantal dagen per week aanwezig zal zijn om klanten te ontvangen.

Sinds 2002 is Arnold werkzaam in de financiële dienstverlening. Na 11 jaren voor de Friesland Bank op diverse kantoren te hebben gewerkt is hij in 2014 overgestapt naar de Rabobank. In al deze jaren heeft Arnold veel ervaring opgedaan als financieel adviseur, voornamelijk in het voorzien van hypotheek advies voor klanten. Zowel bij de Friesland Bank als de Rabobank is Arnold een periode werkzaam geweest op het lokale kantoor in Surhuisterveen waardoor hij deze omgeving goed kent.

Arnold: "Ik heb hele goede herinneringen aan de periode dat ik in Surhuisterveen heb gewerkt en het was dan ook een persoonlijk doel voor mij om weer in deze omgeving klanten te voorzien van een goed hypotheekadvies. Ik ben dan ook erg blij dat dit is gelukt en dat ik de samenwerking heb gevonden met makelaardij van der Velde & Hoen. Op deze manier zijn we in staat om elkaar te versterken en onze klanten in de omgeving van Surhuisterveen te voorzien van het compleet advies."

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Surhuisterveen

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons een hypotheek afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met ons hebben ervaren.

"Wij zijn zeer tevreden met de professionele en vooral menselijke werkwijze. Je bent niet een nummer of gewoon een klant, maar een persoon die hulp en advies nodig heeft. Ook wordt er alle tijd voor je genomen, en er bestaan geen domme of gekke vragen. Wat vooral een gewaardeerd gevoel geeft. Een 'mensenmens' bedrijf zoals wij dat noemen. Wij zijn dan ook dik tevreden!"

Erik en Helena