Hypotheek Gorredijk

Benno de Haan BTER financieel Gorredijk

Hypotheekadvies in Gorredijk

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Gorredijk en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Benno aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn jarenlange ervaring, kan Benno jou van het beste advies voorzien!

Je vindt het kantoor van BTER financieel op de Badweg 32A.


Lees hier meer over Benno. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Gorredijk

Badweg 32A
8401 BL Gorredijk

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00
Avonden (maandag tot en met woensdag) en zaterdagochtend mogelijk op afspraak.

Jouw hypotheekadviseur in Gorredijk

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Gorredijk

De vestiging in Gorredijk is door Benno opgericht in 2020. Voordat hij als zelfstandig financieel adviseur startte, deed hij ruim 20 jaar ervaring op bij Univé en de Hypotheker. Hij werkt graag nauw samen met zijn collega’s, omdat hun gezamenlijke kennis en ervaring garant staat voor het beste hypotheekadvies. Benno staat altijd voor je klaar en spart graag met je over wat verstandig is om te doen in jouw situatie.

Benno is deskundig en zijn advies is uitgebreid. Hij duikt heel specifiek in de situaties in geval van overlijden en arbeidsongeschiktheid. Overweeg je te gaan verhuizen? Wil je lagere maandlasten of loopt je rentevaste periode af en is oversluiten interessant voor jou? Ga je scheiden? Met pensioen? Het zijn allemaal situaties die zich in verschillende levensfases voordoen en wellicht vragen om een verfrissende blik op je huidige hypotheek.

Door zijn jarenlange ervaring kan Benno je in contact brengen met makelaars, taxateurs, bouwkundigen, verzekeringsadviseurs, accountants en leveranciers van zonnepanelen.

In zijn vrije tijd gaat Benno er graag op uit met zijn vrouw en is hij een groot fietsliefhebber. Benno heeft al vele lange afstanden gemaakt op zijn racefiets! Het is niet voor niets dat zijn kantoor in een sportschool is gevestigd.

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons je hypotheek afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Benno hebben ervaren.

Ervaringen van klanten

"Benno is duidelijk, vriendelijk én legt heel helder uit hoe alles werkt. Hoe vaak heb je nou te maken met dit soort keuzes en geldbedragen? Het gesprek ging van oriënterend naar adviserend. Uiteindelijk vrij snel het huis kunnen kopen en alle zaken regelen. Superfijn!"

Debbie en Hans