Wil jij je huis verduurzamen?

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verduurzamen en wil je weten wat je dit maandelijks gaat kosten? Je kunt dit bekijken met behulp van onze duurzaamheidstool.

Klik hier voor de tool

Energiebesparende voorzieningen aanbrengen aan je woning

Je woning verduurzamen met energiebesparende voorzieningen kan een mooie manier zijn om de kosten van je energierekening te drukken én om je woningwaarde te laten stijgen. Maar wat valt er nu precies onder energiebesparende voorzieningen? We hebben de erkende maatregelen voor je op een rijtje gezet:

  • Gevelisolatie
  • Dakisolatie
  • Leidingisolatie
  • Vloerisolatie
  • Hoog rendement beglazing (van tenminste HR++)
  • Energiezuinige deuren en kozijnen
  • Warmtepomp
  • Douche-/waterterugwinsysteem
  • Zonnepanelen

Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden


Met onze duurzaamheidstool krijg je een indicatie van de maandlast die je betaalt wanneer je woning gaat verduurzamen met een financiering via je hypotheek. 

Weet je al welk bedrag je nodig bent? > Vul dan het bedrag in en klik op "Bereken mijn maandlasten". Je ziet direct wat het jou gaat kosten.

Weet je het bedrag nog niet? > Download het verduurzamingsrapport voor jouw adres. Tel de bedragen op van de investering die je denkt te gaan maken. Vul het bedrag in en klik op "Bereken mijn maandlasten".

Duurzaamheidstool

Voer je bedrag in

Het financieren van deze verduurzamende maatregelen kost circa euro per maand.

Onze berekening

Investeringsbedrag:
Extra maandlast hypotheek:
Waarvan rente:
Fiscaal voordeel:
Netto Maandlast:

Deze berekening geeft een indicatie van de lasten in geval je de verduurzamende maatregelen en bijkomende kosten op wil nemen in je hypotheek met behulp van een annuïtaire lening van 30 jaar. De uitkomst verschilt afhankelijke van je persoonlijke situatie. Kies hieronder voor maak een afspraak voor een berekening op maat voor jou.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Uw gegevens van uw persoonlijke berekening worden automatisch in dit formulier mee verstuurd.

Je bent vergeten dit veld in te vullen

Ik weet mijn bedrag niet.

 

Laat de berekening altijd controleren
Wij adviseren je om deze berekening altijd door één van onze adviseurs te laten controleren in een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen namelijk een berekening maken die specifiek is afgestemd op de voor jou best passende hypotheek. De berekening gaat uit van een annuitaire lening van 30 jaar en een rente van 5%, maar jouw werkelijk af te sluiten hypotheek kan hier van afwijken.

Klik hier om contact op te nemen met één van onze hypotheekadviseurs