Hypotheek Terschelling

Watze Bosma BTER financieel Terschelling

Hypotheekadvies op Terschelling

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies op Terschelling en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Watze aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn jarenlange ervaring, kan Watze jou van het beste advies voorzien!

Hij is actief voor expats die voornamelijk in de Randstad huisvesting zoeken en hij heeft veel ervaring met inkomens uit de off shore.

Je vindt het kantoor van BTER financieel op de Zwarteweg 9.


Lees hier meer over Watze.

BTER financieel Terschelling

Zwarteweg 9
8881 DA  West-Terschelling

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00
Afspraken kunnen telefonisch en per mail gemaakt worden.

Jouw hypotheekadviseur op Terschelling

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Terschelling

In april 2022 sluit Watze Bosma zich aan bij BTER financieel met een eigen vestiging op het mooie Terschelling. Watze heeft vanaf 1981 tot 2016 in diverse functies bij de Rabobank gewerkt. In 2017 start hij met Bosma Financieel Advies en nu zoekt hij aansluiting bij ‘een grote familie’, zoals hij BTER financieel noemt.

Watze heeft een brede kennis en ervaring, is creatief en is daarnaast erg betrokken bij het wel en wee van zijn klanten. Hij heeft hypotheken altijd het leukste onderdeel van zijn bancaire loopbaan gevonden en wil je graag helpen op een manier zoals hij zelf ook wil worden geholpen: geen ingewikkelde toestanden, maar oplossingsgericht bezig zijn.

Het liefst zit je lekker thuis op de bank om alvast de nieuwe keuken en meubels voor je woning uit te zoeken, terwijl Watze zorgt dat de hypotheek en alle aanverwante zaken worden geregeld. Watze vindt bereikbaarheid erg belangrijk en daarom probeert hij meteen te reageren op telefoon, e-mail, appjes en daarnaast direct tijd vrij te maken als er haast bij is geboden. Bijvoorbeeld bij het voorbereiden van een bod op een woning. Meedenken over een verbouwing en dan vooral het effect op de hypotheekaanvraag doorrekenen past ook precies in zijn straatje.

Specialisme
Watze woont en werkt op Terschelling waar ook veel zeevarenden wonen. Op het gebied van inkomens uit de offshore was Watze al specialist bij de Rabobank. Verder is hij actief voor expats die voornamelijk in de Randstad huisvesting zoeken. Deze mensen komen van over de hele wereld, waardoor elke hypotheekaanvraag een avontuur an sich is! Maar eigenlijk komen er vanuit zijn netwerk overal klanten vandaan die zich niet door een stukje Waddenzee laten tegenhouden.

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Terschelling

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.