Een vakantiehuis kopen

Droom jij van een eigen vakantiehuis? Die droom is dichterbij dan je denkt! Wanneer jij voldoende overwaarde hebt op je eigen woning, dan zijn er mogelijkheden om een vakantiewoning te financieren. 

Voor het kopen van een vakantiehuis (of recreatiewoning) gelden wel andere regels dan wanneer je een huis koopt die als hoofdverblijf dient. Er gelden andere regels met betrekking tot renteaftrek of de mate van financiering. Niet overal kan een woning 100% gefinancierd worden.

 

Wil jij een vakantiehuis in Spanje kopen?

Het komt vaak voor: Nederlanders die het zonnige Spanje opzoeken. Een spannende, maar mooie stap! Bij de eerste oriëntatie kunnen er veel vragen op je afkomen over de geschikte locatie, de financieringsmogelijkheden en de administratieve rompslomp.

BTER financieel is een samenwerking aangegaan met het Spaanse Droomcasa: een Nederlandse makelaardij voor Nederlanders die graag een woning willen kopen in Spanje. Wil jij hier graag meer over weten voordat je direct het diepe in duikt? Je kunt vrijblijvend met ons de mogelijkheden doorspreken.

 

Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn om een vakantiehuis te kopen en te financieren? Met onze expertise kunnen wij jou hierover van een goed advies voorzien.

 

Plan nu een vrijblijvend gesprek