Hypotheekadviseur aan het woord

Ben jij benieuwd wat onze adviseurs de afgelopen maand hebben meegemaakt voor klantcases? Wij laten elke maand een adviseur aan het woord om een leuke of bijzondere case uit te lichten. Deze keer een case van Johan Zuidema van BTER financieel Hoogezand:

 

"Enige tijd geleden had ik een hypotheekgesprek met een dame om te kijken wat de mogelijkheden waren voor haar volgende woning. Naast een gesprek met mij wilde ze ook nog in gesprek met haar eigen bank. Een aantal maanden na ons gesprek kocht ze daadwerkelijk de woning, ze bedankte mij voor de inspanning en gaf aan dat ze toch in zee wilde gaan met de grote bekende bank.

Ongeveer 4 weken later belde ze op een avond in tranen op. De grote bekende bank kon de hypotheek niet rondkrijgen. Na een kort gesprek over wat nou precies het probleem was, kon ik haar geruststellen: in ons ruime aanbod van hypotheekverstrekkers zitten meerdere aanbieders die de beperkende voorwaarden van de bank niet hebben.

Ondertussen kwam de datum waarop de financiering rond moest zijn ook erg dichtbij. Maar in alle rust en zonder verdere vertraging is het gelukt om de financiering binnen een week rond te hebben!

Hoe mevrouw nu over haar huisbank denkt? Geen idee, ik ga uit van mijn eigen kracht dat is een stuk BTER dan kijken naar een ander."

 

Vestiging Hoogezand