Hypotheek Kollum

Sipke en Arnold BTER financieel Kollum

Hypotheekadvies in Kollum

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Kollum en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en onze gezamenlijke kennis, kunnen wij jou van het beste advies voorzien!

We zijn gevestigd in het Financieel Centrum Kollum aan de Voorstraat 59a in Kollum.

Lees hier meer over jouw adviseurs. Benieuwd wat klanten van hen vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Kollum

Voorstraat 59a
9291 CD  Kollum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur
Avonden en zaterdagen zijn mogelijk op afspraak.

Jouw hypotheekadviseurs in Kollum

BTER financieel hypotheekadviseurs Kollum

Per 1 januari 2022 openden Arnold Olthof en Sipke Duursma een vestiging in het oude Rabobank kantoor in Kollum aan de Voorstraat. Hier nemen zij zitting in het nieuwe financiële centrum waar ook VdM Finance Guide, Care 2 Risk en Moniek Bremer makelaardij gevestigd zijn.

Arnold is sinds 2002 werkzaam in de financiële dienstverlening. Na 11 jaren voor de Friesland Bank op diverse kantoren te hebben gewerkt is hij in 2014 overgestapt naar de Rabobank. Arnold: “In alle jaren heb ik veel ervaring opgedaan als financieel adviseur, voornamelijk in het voorzien van hypotheek advies voor klanten.”

Sipke heeft binnen de Rabobank op diverse onderdelen als “slot op de deur” gefungeerd. Hij hielp als controller de kwaliteit te bewaken en dacht vanuit die rol graag met de adviseur mee hoe klanten het beste geholpen kunnen worden. Zijn papieren om zelfstandig adviseur te mogen zijn had hij al eerder gehaald en begin 2021 heeft hij de switch gemaakt naar financieel adviseur. Dat is zo goed bevallen dat hij dit graag als onafhankelijk adviseur voortzet.

Beide heren hebben bij de Rabobank samengewerkt als financieel (hypotheek)adviseur en vinden dit vak zo leuk dat ze het werk graag voortzetten maar dan wel met een andere invulling.

Ze vertellen: “Samen beschikken we over een schat aan ervaring waardoor we goed in staat zijn om klanten te adviseren welke hypotheek het beste past bij hun financiële situatie en wensen. Dat doen we graag onder de vlag van BTER financieel. Hun persoonlijke en laagdrempelige manier van werken spreekt ons aan. We nemen graag de tijd om ons goed te verdiepen in de wens van de klant en daar een passende oplossing voor te vinden.”

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Kollum

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons een hypotheek afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met ons hebben ervaren.

"Wij zijn zeer tevreden met de professionele en vooral menselijke werkwijze. Je bent niet een nummer of gewoon een klant, maar een persoon die hulp en advies nodig heeft. Ook wordt er alle tijd voor je genomen, en er bestaan geen domme of gekke vragen. Wat vooral een gewaardeerd gevoel geeft. Een 'mensenmens' bedrijf zoals wij dat noemen. Wij zijn dan ook dik tevreden!"

Erik en Helena