Hypotheek Sneek

Richard Jellema BTER financieel Sneek

Hypotheekadvies in Sneek

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Sneek en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn nieuwe en frisse blik, kan Richard jou van het beste advies voorzien!

Lees hier meer over Richard.

BTER financieel Sneek

Sint Antoniusplein 38
8601 HK Sneek

Openingstijden:
Je kunt Richard bezoeken op zijn kantoor of hij komt bij je thuis. Een afspraak via Teams (beeldbellen) is ook mogelijk. Richard is bijna altijd bereikbaar. Stuur hem gerust een mail of appje! Afspraken zijn in overleg te plannen, ook in de avond of op zaterdag.

 

Jouw hypotheekadviseur in Sneek

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Sneek

Richard is een adviseur die al jaren gelukkig wordt van het realiseren van de dromen van zijn klanten. Hij luistert, begrijpt en zoekt naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften.

In 2022 sloot hij zich bij BTER financieel aan en nu opent hij een nieuwe vestiging in Sneek. Zijn voldoening ligt in de blijdschap die hij anderen kan geven. En hij doet dat op een hele geduldige, laagdrempelige manier. Daarom past Richard ook zo goed in het team van BTER financieel: we houden allemaal van een persoonlijke aanpak en willen jou het gevoel geven dat je echt op ons kan rekenen!

“Eindelijk is het dan zover: de opening van mijn eigen vestiging BTER financieel in Sneek en omgeving. Waarom ik gekozen heb voor dit vak? Omdat ik jou wil helpen zoals ik mijn eigen familie of vrienden zou helpen bij het afsluiten van een hypotheek. Dat betekent dat ik bijna altijd beschikbaar voor je ben en alle tijd voor je neem. We stemmen net zolang af tot we zeker weten dat we tot het ideale plaatje zijn gekomen. 

Ik kan bij je thuiskomen of jij komt bij mij op kantoor. Wil je liever contact via de videochat of telefoon dan kan dat uiteraard ook. Je kan mij 7 dagen per week bereiken. Ik wil jou namelijk zo goed mogelijk adviseren en jij hebt vaak meer tijd op de momenten dat je niet aan het werk bent.”

In zijn vrije tijd vindt Richard het leuk om een jeugdvoetbalteam te begeleiden, te kijken bij het voetbal van zijn kinderen of zelf een potje te ballen. Daarnaast pakt hij af en toe de mountainbike of zijn sloepje om een stukje te gaan varen.

Ziet Richard je binnenkort?

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Sneek

Typ hier kort het onderwerp van uw vraag.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.