Wat zeggen anderen over ons?

Wij zijn graag transparant en we vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten! Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met ons hebben ervaren. Elke maand pikken we een aantal reviews van Advieskeuze.nl die klanten afgelopen maand hebben achtergelaten voor onze hypotheekadviseurs. Zo krijg jij een goed beeld van ons!

BTER financieel Drachten - "Bas heeft mij persoonlijk erg goed geholpen. Hij keek mee naar mijn mogelijkheden, gaf advies en m.i. keek hij verder dan naar de standaardantwoorden. Hij was erg betrokken, makkelijk benaderbaar en erg kundig over alles. Iemand die ik ten zeerste zou aanraden!" 


BTER financieel Gorredijk - "Benno heeft mij enorm geholpen in het hele proces rondom het oversluiten van een hypotheek. Waar ik vragen had en er voor mij veel onduidelijkheden waren, wist Benno mij in korte duidelijke taal op een hele vlotte manier te ondersteunen. Op die wijze worden veel ingewikkelde vraagstukken omtrent een hypotheek afsluiten in simpele taal heel snel en makkelijk te begrijpen voor iedereen. Ik kan Benno zeker aanraden als adviseur in het hele proces omtrent het afsluiten van een hypotheek. Vlot, duidelijk, vriendelijk, goed luisterend en erg goed en duidelijk adviserend. Zeker een aanrader" 


BTER financieel Heerenveen - "Peter heeft ons ontzettend goed geholpen bij het kopen van ons eerste huis. Hij was vanaf het eerste moment erg vriendelijk en behulpzaam. Alles werd ons erg duidelijk uitgelegd en er werd heel goed en fijn met ons meegedacht en gecommuniceerd. Niks was te veel gevraagd en het voelde allemaal erg vertrouwd aan. Wij zijn ontzettend blij dat wij Peter als onze hypotheekadviseur hadden en we zouden hem aan iedereen aanraden!"


BTER financieel Hoogezand - "Super geholpen door Johan, alles erg duidelijk uitgelegd en altijd snel reactie en planning van evt. Afspraken. Gelijk na het eerste gesprek een goed gevoel gekregen en zeker geen spijt!"


BTER financieel Kollum - "Vanaf het eerste contact was Sipke zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij wilde ons graag helpen met onze vraagstukken en kon ons het goed voorzien van alle benodigde informatie. Ook het contact tussen Sipke en de bank ging erg vlot: uiteraard heel fijn. Daarnaast reageerde Sipke snel op mailtjes en konden we zelfs in de avond nog bij hem langs op kantoor. Dit zorgde bij ons voor veel rust, want het afsluiten van een hypotheek en daarmee kopen van een huis is niet zomaar iets... ;). Kort gezegd: het contact met Sipke was zeer goed, hij regelde alles in een goed tempo, informeerde ons snel en hij wist ons goede raad te geven. Een aanrader dus."


BTER financieel Leek - "Richard is een ontzettend betrokken persoon die uit intrinsieke motivatie te werk gaat. Dit hebben wij gemerkt tijdens zowel onze zoektocht naar een geschikt woning als bij het voor elkaar krijgen van de financiering. Dankzij de hulp, betrokkenheid en beroepskennis van Richard zijn wij in staat geweest om onze huidige woning te kopen."


BTER financieel Leeuwarden - "Hans weet waar hij over praat, dit zorgt ervoor dat je je nergens druk om hoeft te maken en dat het goed en snel geregeld wordt. In dit geval financiën voor een verbouwing."


BTER financieel Oldenzaal - "Gerben is een oprechte, vriendelijke advies/man die het beste met je voorheeft. Wij voelden ons zeer prettig bij hem en hij heeft ons super geholpen. We zijn er erg blij mee.."


BTER financieel Oosterwolde - "Leuke en vriendelijke adviseur, houdt van doorpakken. Hij heeft ons geholpen bij het meenemen van onze hypotheek naar een volgende woning. We zijn erg tevreden"