Wat zeggen anderen over ons?

Wij zijn graag transparant en we vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten! Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met ons hebben ervaren. Elke maand pikken we een aantal reviews van Advieskeuze.nl die klanten afgelopen maand hebben achtergelaten voor onze hypotheekadviseurs. Zo krijg jij een goed beeld van ons!

BTER financieel Gorredijk - "Benno snapte wat de wensen waren, bleef realistisch. Hierdoor was het makkelijker om een hypotheek en bouwdepot af te sluiten. Benno maakt alles naar Jip en Janneke taal, zodat iedereen begrijpt wat er allemaal gebeurt en geregeld wordt."


BTER financieel Heerenveen - "Na een periode van meer dan een jaar te hebben gewerkt aan de aankoop van ons droomhuis, zijn we er uiteindelijk in geslaagd. We willen Peter enorm bedanken voor zijn hulp en ondersteuning in dit proces. Hij heeft met grote zorg en aandacht naar onze wensen geluisterd, en bood ons de gelegenheid om onze inbreng te leveren. Zijn advies was deskundig, betrouwbaar en eerlijk wat ons veel vertrouwen gaf. Bovendien heeft hij alle relevante zaken helder uitgelegd, wat zeer gewaardeerd werd. Peter nogmaals bedankt voor je inzet en wij wensen je heel veel succes met je bedrijf!"

BTER financieel Kollum - "Ontzettend blij met de hulp van hypotheekadviseur Arnold Olthof bij de aankoop van mijn woning. Korte lijnen in contact, snelle reacties op mijn vragen, altijd meedenken in oplossingen en geen vraag was teveel!"


BTER financieel Leek - "Richard is een ontzettende goede en meedenkende en creatieve adviseur, hij heeft mij echt op alle vlakken geholpen. Uiteraard met de financiering, maar ook over het advies betreffende de verduurzaming en eventuele toekomst plannen voor het huis. Uitmuntend werk geleverd. Ik ben meer dan zeer tevreden over Richard. En bedank hem dan ook graag."


BTER financieel Leeuwarden - "Goed geholpen door Hans. Lekker efficiënt en effectief heeft hij ons geholpen met de - ietwat afwijkende - aanvraag. Het geheel ging vlot, Hans is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Kan het van harte aanbevelen!".


BTER financieel Oldenzaal - "We wilden graag een stuk van de overwaarde van ons huis gebruiken voor zonnepanelen en nog enkele andere financiële zaken en daar hadden we advies voor nodig. Gerben gaf ons duidelijke uitleg en samen met hem alle opties en mogelijkheden doorgesproken bij ons thuis. Het eerste contact was gelijk prettig en je merkt gelijk dat hij verstand van zaken heeft en dat is gewoon fijn. begin Juni was ons eerste gesprek en voor augustus was alles rond en hebben we kunnen tekenen bij de notaris. Super content met verloop."


BTER financieel Oosterwolde - "Alles werd uitgelegd in duidelijke taal, zonder moeilijke termen. Je krijgt gelijk het gevoel dat hij je begrijpt. Gewoon duidelijk, geen bla bla."