Sluit jouw verzekering nog aan op jouw huidige situatie?

Hoe vaak bekijk jij of je verzekeringen nog aansluiten op jouw huidige situatie? Het kan lonen om deze eens door te (laten) lichten om te kijken of je hier aanpassingen moet doen én of je kunt besparen. Stel jezelf eens de volgende vragen:

 

 1. Zijn mijn dekkingen nog up-to-date?
  Als je situatie is veranderd, (bijvoorbeeld omdat je huis is verbouwd of je hebt een nieuwe auto aangeschaft), dan kan het zijn dat je een hogere dekking nodig hebt.

 2. Heb ik nieuwe verzekeringen nodig?
  Ben je van plan om te gaan reizen? Krijg je gezinsuitbreiding? Ook dan is het verstandig te bekijken of je een aanvullende verzekering moet afsluiten.

 3. Kan ik mijn verzekeringspolis nog betalen?
  Misschien is je financiële situatie wel veranderd, of is je premie veel gestegen. Het kan verstandig zijn om eens te laten uitrekenen of je je huidige verzekeringen ook elders, tegen een goedkopere premie, kunt afsluiten.

 4. Ben ik nog tevreden over mijn huidige verzekeraar?
  Misschien is het wel eens voorgekomen dat je een beroep moest doen op je verzekering. Hoe ging dat? Werd je goed geholpen? Ben je tevreden over de service en de voorwaarden? Als dit niet zo is, overweeg dan eens om over te stappen.

 

Wist je dat we bij BTER financieel onze eigen verzekeringsadviseur hebben? Je kunt bij ons terecht voor al je schadeverzekeringen. Jantiena Ritskes is verzekeringscoach en gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen. Wanneer je je verzekeringen via ons afsluit, voert Jantiena jaarlijks een bespaarcheck uit en gaat ze voor jou op zoek naar de meest passende verzekering met de laagste premie!

Wij hebben een samenwerking met bijna alle grote en kleine verzekeringsmaatschappijen. Doordat we niet gebonden zijn aan een bepaalde maatschappij en niet werken op basis van provisie, ben je zeker van een objectief advies en de laagste prijs.