Wat zeggen anderen over ons?

Wij zijn graag transparant en we vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten! Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met ons hebben ervaren. Elke maand pikken we een aantal reviews van Advieskeuze.nl die klanten afgelopen maand hebben achtergelaten voor onze hypotheekadviseurs. Zo krijg jij een goed beeld van ons!

 

BTER financieel Drachten - "Richard heeft mij op een plezierige manier geholpen bij het aanvragen van mijn nieuwe hypotheek. Alles goed uitgelegd, doorgesproken en volgens afspraak afgehandeld. Heel fijn dat ik altijd direct een antwoord kreeg op al mijn tussentijdse vragen. Al met al een goed gevoel overgehouden aan onze samenwerking...en tevreden met mijn nieuwe hypotheek!" 

 

BTER financieel Gorredijk - "Benno heeft me enorm geholpen. Zeer professioneel, heel veel kennis (en kon die kennis in begrijpelijke taal overbrengen), het maakt niet uit wanneer, hoe of om welke reden ik contact opnam, Benno reageerde super snel en legde alles vol geduld uit. Zet ook echt dat stapje meer door goed mee te denken, in de case te duiken en goed te luisteren. Daarnaast een heel prettige persoonlijkheid in de omgang. Ik gun iedereen een Benno!" 

 

BTER financieel Heerenveen - "Peter wist duidelijk wat ik nodig had. Hij lichtte me voor over de voor- en nadelen van mogelijke constructies. Daardoor kon ik vrij snel een keuze maken voor een overbruggingskrediet. Hij zette de aanvraag meteen in werking en binnen drie dagen was het geregeld. Weer een zorg minder."

 

BTER financieel Hoogezand - "Johan is een zeer kundige, geduldige en aardige hypotheek adviseur die overal in mee denkt en je zo veel mogelijk werk uit handen neemt. In ons geval was het allemaal nog wat onzeker hoe een uiteindelijke hypotheek er uit zou komen te zien i.v.m. ondernemerschap. Johan heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ons vervolgens in het gehele proces stap voor stap overal in meegenomen. De hypotheek was vervolgens in een aantal dagen al geregeld. Vervolgens in de late avond uren hebben we met hem nog alles kunnen tekenen, in 1 woord fantastisch! Zeker een aanrader om met deze kundige hypotheekadviseur in zee te gaan als je op zoek bent naar hypotheekadvies!" - 

 

BTER financieel Kollum - "We hebben eerder al een gesprek met Arnold gehad om te kijken wat wij konden lenen. Toen we een huis op het oog hadden dacht Arnold met ons mee. Uiteindelijk een bod gedaan op een woning en de afhandeling laten doen door Arnold. Fijne gesprekken en snel handelen van Arnold maakt dat we echt super tevreden zijn over zijn werkzaamheden."

 

BTER financieel Leek - "Wij zijn zeer tevreden over Richard hij heeft ons super goed geholpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat de fouten van onze vorige adviseur helemaal weer zijn opgelost. En ons heel goed begeleid in het hele traject. Hij was ook zeer duidelijk in zijn uitleg wij kunnen alleen maar positief zijn."

 

BTER financieel Leeuwarden - "We hadden erg veel dingen te regelen, we zagen door de bomen het bos niet meer. Hans heeft orde in de chaos weten te scheppen. Huis verkocht, nieuwe aangekocht en nog meer zaken. Veel geduld en duidelijke uitleg. De kapitein van het schip!!"

 

BTER financieel Oldenzaal - "Een hele fijne samenwerking met Gerben gehad! Hij geeft goed advies en heeft de hypotheekaanvraag een stuk makkelijker gemaakt voor ons."

 

BTER financieel Oosterwolde - "Goede ervaring gehad met Wim als onze adviseur. Hij is aardig en professioneel. Geeft begrijpelijke antwoorden en dat is wel fijn als je er zelf niet super veel verstand van hebt. Mailtjes, telefoontjes en appjes werden ook erg snel beantwoord."