Wonen in Burgum: start verkoop 6 april 2024!

BTER Financieel is wederom betrokken bij een mooi nieuwbouwproject; dit keer in Burgum! Er komen maar liefst 64 woningen vrij in hartje Noord-Nederland. Of je nu gaat voor een rijwoning, twee-onder-een-kap of vrijstaand: alle woningen van Mooi Burgum zijn comfortabel en volledig gasloos. In de omgeving vind je veel groen, natuurgebieden en watersportmogelijkheden. En BTER Financieel helpt je bij de financiering!

Mooi Burgum: 64 moderne en comfortabele woningen

Binnenkort zal de verkoop van de moderne nieuwbouwwoningen van Mooi Burgum van start gaan. Op 6 april 2024 start fase 1. Hierbij gaat het om totaal 39 woningen, waarvan 12  twee-onder-een-kap woningen en 27 rijwoningen. Je geniet van ultiem wooncomfort dankzij de ruime kamers, complete badkamer en verwarming middels een warmtepomp en vloerverwarming. De woningen zijn volledig gasloos, extra goed geïsoleerd en erg energiezuinig. 

 

Geniet van de ruimte en al het groen in de omgeving, terwijl je profiteert van een uitstekende bereikbaarheid. Leeuwarden is namelijk slechts 20 minuten rijden. 

 

Gasloos en energiezuinig

Groene omgeving en fraaie natuurgebieden

Aan de rand van Tytsjerksteradiel

Voorzien van zonnepanelen

Goed bereikbaar: 20 min naar Leeuwarden, 15 minuten naar Dokkum of Drachten

Ontvang 0.5% duurzaamheidskorting met een hypotheek van BTER Financieel

Is een nieuwe woning in Mooi Burgum iets voor jou? Wanneer je een nieuwbouwwoning in Burgum wilt kopen, helpt BTER Financieel je bij de financiering. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van nieuwbouwhypotheken en helpen je bij het vinden van de beste hypotheek passend bij jouw persoonlijke situatie. 

 

Bovendien kom je voor de energiezuinige woningen van Mooi Burgum in aanmerking voor een duurzaamheidskorting van 0,5% op je hypotheek. Wij weten dan ook precies welke banken deze korting bieden en het beste aansluiten bij dit nieuwbouwproject. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

 

  • Wij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunt
  • We werken met alle grote geldverstrekkers samen 
  • We kennen alle ins en outs die spelen bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, waaronder het verkrijgen van duurzaamheidskorting
  • We helpen je bij het invullen van een financieringscheck
  • Onze adviseurs begeleiden je gedurende het gehele hypotheekproces: van begin tot eind

Nieuwbouwwoning kopen in Burgum? Hier moet je op letten

Wanneer je een nieuwbouwwoning gaat kopen, zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden. De financiering werkt namelijk net iets anders dan bij een bestaande woning. Zo kun je bijvoorbeeld je huidige rente meeverhuizen naar je nieuwe hypotheek en is het mogelijk om een overbruggingshypotheek af te sluiten als je je eigen woning nog niet hebt verkocht. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over. 

 

Lees hier meer over de financiering van een nieuwbouwhuis. 

Wonen in Mooi Burgum? Meld je nu aan

Dus wil jij in een kleine knusse wijk wonen met een uitstekende bereikbaarheid? Meld je dan nu aan op de website van Mooi Burgum. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je alvast jouw voorkeur en bouwnummer aangeven. 

 

De inschrijving voor de moderne woningen van Mooi Burgum loopt vanaf 6 april 2024 10:00 tot 15 april 17:00. Dit gebeurt volledig digitaal. Hierna worden de woningen toegewezen aan de belangstellenden.

Doe de financieringscheck 

Wil je meer weten over de financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een financieringscheck. Mensen die bij inschrijving al aan kunnen tonen dat zij de woning kunnen financieren, krijgen voorrang bij de toewijzing. Onze adviseurs vullen deze financieringscheck samen met je in en helpen je bij het vinden van de beste hypotheek voor een woning in Mooi Burgum. 


Meer weten over wonen in Mooi Burgum? Of wil je een financieringscheck doen? Neem contact op met Peter van der Laan 06-21705099 of Arnold Olthof 06-83004031.

Auteur: Peter