Nieuwbouwproject in Leeuwarden: wonen op een unieke locatie aan de Dokkumer Ee 

Altijd al gedroomd van wonen aan de Dokkumer Ee met de binnenstad van Leeuwarden op handbereik? Straks kan het! Aan het Pieterseliewaltje worden binnenkort twee moderne wooncomplexen gebouwd: Eestroom en Copenhagen. De verkoop van de 23 lichte en ruime appartementen in gebouw Eestroom zal als eerste starten. 

 

Nieuwsgierig naar dit leuke nieuwbouwproject in Leeuwarden? BTER financieel helpt je bij het vinden van de beste financieringsopties voor jouw toekomstige (t)huis in Eestroom.

23 ruime nieuwbouwappartementen nabij het stadscentrum van Leeuwarden

In totaal komen er 42 appartementen verdeeld over twee gebouwen vrij op een unieke locatie aan de Dokkumer Ee. Binnenkort zal de verkoop van 23 ruime appartementen in gebouw Eestroom van start gaan. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van 77 tot 105 m² en zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken alle appartementen over een ruim balkon, aangename grote raampartijen met een prachtig uitzicht over de Dokkumer Ee en zonnepanelen.

 

✓ Prachtig uitzicht over de Dokkumer Ee

✓ Fantastische industriële uitstraling

✓ Ruimte en lichte appartementen

✓ Altijd een eigen buitenruimte

✓ Lage energielasten

✓ Voorzien van zonnepanelen

 

Wees er wel snel bij, want er is al veel belangstelling voor deze luxe nieuwbouwappartementen aan het Pieterseliewaltje in Leeuwarden.

Financiering door BTER financieel

 

Heb je interesse in een nieuwbouwappartement in Eestroom? De adviseurs van BTER Financieel helpen je bij het vinden van de beste financieringsopties voor jouw nieuwe huis. We zijn gespecialiseerd in het verstrekken van nieuwbouwhypotheken en werken samen met alle grote geldverstrekkers. Zo kunnen we je adviseren over de beste hypotheek in jouw situatie, inclusief duurzaamheidskorting.  • Wij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunt
  • We vergelijken alle banken voor de beste hypotheek voor jou
  • We kennen alle ins en outs die spelen bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, waaronder het verkrijgen van duurzaamheidskorting
  • Je ontvangt een certificaat over de financiële haalbaarheid
  • Onze adviseurs begeleiden je gedurende het gehele hypotheekproces: van begin tot eind

Duurzaam wonen: krijg duurzaamheidskorting op je hypotheek

De industriële nieuwbouwappartementen zijn duurzaam en allemaal voorzien van zonnepanelen. Zo kun je betaalbaar wonen met lage energielasten. Steeds meer banken stimuleren duurzaam wonen en geven korting op de hypotheek van een duurzame woning. Onze adviseurs weten precies welke banken een duurzaamheidskorting verstrekken en het beste aansluiten bij dit nieuwbouwproject. 

Interesse in de luxe appartementen aan de Dokkumer EE?

Heb je interesse in een van de luxe appartementen aan de Dokkumer Ee? Meld je dan nu aan op de website van Eestroom en mis niks van de laatste ontwikkelingen. Binnenkort wordt de verkoopdatum bekendgemaakt en kun je je inschrijven voor het appartement waar jouw voorkeur naar uitgaat.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een financiële check. We helpen je bij het vinden van de beste financieringsopties voor een appartement in Eestroom. Bovendien is het eerste oriëntatiegesprek altijd gratis!

 

Neem contact op met Peter van der Laan, vestiging Heerenveen of Hans Stroosma, vestiging Leeuwarden

Auteur: Hans