Hypotheek Zuidbroek

Johan Zuidema BTER financieel Zuidbroek

Hypotheekadvies in Zuidbroek

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Zuidbroek en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Johan aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn ruime ervaring als hypotheekadviseur, kan Johan jou van het beste advies voorzien!

Het kantoor in Zuidbroek is gevestigd aan de Kerkstraat 42-A.

Lees hier meer over Johan. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Zuidbroek

Kerkstraat 42a
9636 AC ZuidbroekOpeningstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Avonden en zaterdagen zijn mogelijk op afspraak.

 

Jouw hypotheekadviseur in Zuidbroek

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Hoogezand

Zoek jij een hypotheekadviseur in de regio van Zuidbroek die écht onafhankelijk advies geeft en jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Neem dan eens contact op met Johan Zuidema. Na ruim 10 jaar ervaring als hypotheekadviseur, is hij in 2020 zijn eigen kantoor gestart onder de vlag van BTER financieel.

Johan over deze stap: “BTER financieel staat bekend vanwege de persoonlijke en laagdrempelige aanpak van het complete hypotheekadvies. Samen met de collega’s van BTER financieel vormen we een sterk team die alle benodigde kennis in huis heeft om de klant te voorzien van het best passende hypotheekadvies.”

Als je een afspraak hebt gemaakt met Johan, dan ontmoet je een nuchter persoon. Hij vertelt jou in duidelijke taal wat je moet weten. Hij neemt je bij de hand in het volledige proces en begeleidt je daarin ook bij het regelen van bijkomende zaken.

Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je je onbezorgd bezighouden met andere dingen, zoals de (ver)bouw of inrichting van je nieuwe woning. Ongeacht of het jouw eerste woning is, je iets nieuws laat bouwen of dat je inmiddels een ervaren verhuizer bent.

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Zuidbroek

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons een hypotheek afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Johan hebben ervaren.

Ervaringen van klanten

"Super geholpen door Johan, alles erg duidelijk uitgelegd en altijd snel reactie en planning van evt. afspraken. Gelijk na het eerste gesprek een goed gevoel gekregen en zeker geen spijt!"

Roel