Hypotheek Groningen

Arno Elevelt BTER financieel Groningen

Hypotheekadvies in Groningen

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Groningen en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Arno aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn jonge en frisse blik, kan Arno jou van het beste advies voorzien!

Lees hier meer over Arno.

BTER financieel Groningen

Boterdiep 69-1
9712 LK Groningen

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur.

Avonden en zaterdagen zijn ook mogelijk op afspraak.

Je bent van harte welkom voor een adviesgesprek - op afspraak- bij mij op kantoor. Wil je liever een gesprek via beeldbellen, telefoon of bij jou thuis? Dat is ook mogelijk!

Wat jou het beste uitkomt.

 

Jouw hypotheekadviseur in Groningen

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Groningen

Arno is sinds 1 november 2022 gestart als zelfstandig hypotheekadviseur onder de vlag van BTER financieel en helpt je graag met een glimlach bij al jouw vragen over een hypotheek.

Arno: “In 2017 heb ik stage gelopen bij een makelaars- en advieskantoor op Aruba. Daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met hypotheek- en verzekeringsadvies. Tegelijkertijd had Aruba mijn hart gestolen en daarom ben ik in 2022 teruggegaan om werken te combineren met het verblijf op dit eiland! Inmiddels ben ik terug in Nederland om verder te groeien in dit mooie vak”.

De afgelopen 4 jaar heeft Arno ervaring opgedaan bij banken en verzekeraars en nu heeft hij de stap gemaakt naar zelfstandig hypotheekadviseur. Hij krijgt energie van klantcontact en het helpen van mensen met het waarmaken van hun woondroom. Hij zet graag dat stapje extra en begeleidt mensen daarom ook bij het aankoopproces, zodat er van begin tot eind ondersteuning is.

Kenmerkend voor Arno als adviseur? Hij is jong en nieuw in het vak, dus hij heeft een frisse blik. Daarnaast is hij een doorzetter en laat hij zich niet van het kastje naar de muur sturen. Dus ook voor zijn klanten geeft hij zich niet zomaar gewonnen als het een beetje tegenzit. Hij neemt de tijd zodat zijn klanten ook écht begrijpen waar hij het over heeft.

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Groningen

Typ hier kort het onderwerp van uw vraag.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.