Hypotheek Drachten

Martijn en Bas BTER financieel Drachten

Hypotheekadvies in Drachten

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Drachten en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en onze gezamenlijke kennis, kunnen wij jou van het beste advies voorzien!

Je vindt ons op een heel makkelijk te bereiken plaats: Zuiderhogeweg 43 in Drachten.

Lees hier meer over jouw adviseurs. Benieuwd wat klanten van hen vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Drachten

Zuiderhogeweg 43 
9203 SV Drachten

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17:00
Avonden en zaterdagen zijn mogelijk op afspraak.

Jouw hypotheekadviseurs in Drachten

BTER financieel hypotheekadviseurs Drachten

In 2016 startte Bas zijn eigen kantoor van BTER financieel. In 2019 is Martijn daarbij gekomen om samen hun krachten te bundelen. Ze delen namelijk één belangrijk punt: dezelfde visie.

Wat vinden we belangrijk?

  • Persoonlijk en laagdrempelig contact
  • Jou het gevoel geven dat je echt op hen kunt rekenen


Samen beschikken ze over een bulk aan ervaring op het gebied van hypoheken en dat heeft als voordeel dat ze nog beter in staat zijn jou te adviseren over de beste hypotheek en hun financiële situatie.

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons je hypotheek afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met ons hebben ervaren. 

Ervaringen van klanten

"Bas heeft mij persoonlijk erg goed geholpen. Hij keek mee naar mijn mogelijkheden, gaf advies en mijns inziens keek hij verder dan de standaard antwoorden. Hij was erg betrokken, makkelijk benaderbaar en erg kundig over alles. Iemand die ik ten zeerste zou aanraden!"

Silvia

"Martijn heeft ons enorm goed geholpen in het proces van het kopen van een huis. We zijn erg tevreden over zijn adviezen, het actief meedenken en de korte communicatielijnen. Dankzij BTER financieel hebben we op een vlotte en ontspannen manier de hypotheek rond kunnen krijgen, helemaal naar onze wensen."

Gabriëlle

"Wij kwamen bij Richard Jellema voor een oriënterend gesprek over wat we wilden op de pensioendatum van mijn man. Richard had ons van tevoren aangegeven dat er aan de gesprekken echt geen kosten zijn verbonden. Dat vonden wij bijzonder, omdat we ervan uitgingen dat je voor advies meteen moet betalen. Niet bij BTER financieel. Zij gaan oprecht het gesprek aan zonder meteen af te tasten of er wat te verdienen valt. Vertrouwen is voor hen de basis gaf Richard aan en dat hebben we gemerkt. Hij heeft alle tijd voor ons genomen om ons helemaal mee te nemen in alle mogelijkheden. We hebben nu besloten geen acties t.a.v. onze hypotheek te ondernemen. En dus heeft Richard nu ook geen factuur gestuurd. Hoe fijn is dat! Als we wel iets met de hypotheek gaan doen, weten wij wel waar we moeten zijn!"

Bert