Reviews

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Wij zijn graag transparant en we vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten! Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met ons hebben ervaren. In onderstaande slide vind je de meest recente reviews. Deze zullen we regelmatig bijwerken.

"Bas heeft mij persoonlijk erg goed geholpen. Hij keek mee naar mijn mogelijkheden, gaf advies en mijns inziens keek hij verder dan de standaard antwoorden. Hij was erg betrokken, makkelijk benaderbaar en erg kundig over alles. Iemand die ik ten zeerste zou aanraden!"

Silvia

"Wij zijn zeer tevreden met de professionele en vooral menselijke werkwijze. Je bent niet een nummer of gewoon een klant, maar een persoon die hulp en advies nodig heeft. Ook wordt er alle tijd voor je genomen, en er bestaan geen domme of gekke vragen. Wat vooral een gewaardeerd gevoel geeft. Een 'mensenmens' bedrijf zoals wij dat noemen. Wij zijn dan ook dik tevreden!"

Erik en Helena

"Super geholpen door Johan, alles erg duidelijk uitgelegd en altijd snel reactie en planning van evt. afspraken. Gelijk na het eerste gesprek een goed gevoel gekregen en zeker geen spijt!"

Roel