BTER financieel Groningen (voorlopig alleen virtueel)

Arno Elevelt BTER financieel Groningen

BTER financieel advies in Groningen

Zoek jij een hypotheekadviseur in Groningen die onafhankelijk advies geeft en jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Arno aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn jarenlange ervaring, kan Arno jou van het beste advies voorzien!

Lees hier meer over Arno.

BTER financieel Groningen

Arno zit momenteel gevestigd op het mooie Aruba! Vanaf hier kan hij jou virtueel van advies voorzien, tot hij in 2023 zijn vestiging in Groningen opent.

Je kunt Arno van 08:30 tot 17:00 bereiken via whatsapp of e-mail voor het maken van een afspraak.

BTER financieel hypotheekadviseur Groningen

Arno is sinds kort aan de slag als hypotheekadviseur op afstand. Op ca. 8000 km afstand om precies te zijn: hij verblijft namelijk tot en met februari 2023 op Aruba en zal daar, onder de vlag van BTER financieel, tijdelijk volledig virtueel hypotheekadvies geven aan klanten in Nederland. Vanaf maart 2023 zal hij zijn eigen vestiging openen in Groningen.

Arno: “In 2017 heb ik stage gelopen bij een makelaars- en advieskantoor op Aruba. Daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met hypotheek- en verzekeringsadvies. Tegelijkertijd had Aruba mijn hart gestolen en daarom ben ik teruggegaan en wil ik werken graag combineren met het verblijf op dit eiland!”.

De afgelopen 4 jaar heeft Arno ervaring opgedaan bij banken en verzekeraars en nu wil hij de stap maken naar zelfstandig hypotheekadviseur. Hij krijgt energie van klantcontact en het helpen van mensen met het waarmaken van hun woondroom. Hij zet graag dat stapje extra en begeleidt mensen daarom ook bij het aankoopproces, zodat er van begin tot eind ondersteuning is.

Kenmerkend voor Arno als adviseur? Hij is jong en nieuw in het vak, dus hij heeft een frisse blik. Daarnaast is hij een doorzetter en laat hij zich niet van het kastje naar de muur sturen. Dus ook voor zijn klanten geeft hij zich niet zomaar gewonnen als het een beetje tegenzit. Hij neemt de tijd zodat zijn klanten ook écht begrijpen waar hij het over heeft.

Klik op onderstaande situaties voor meer informatie:

 

Hypotheek voor woning kopen  Hypotheek voor verduurzaming  Hypotheek oversluiten Hypotheek voor verbouwing  

Overwaarde opnemen  Hypotheek bij uit elkaar gaan Een woning kopen voor de verhuur Een vakantiehuis kopen  

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Groningen

Typ hier kort het onderwerp van uw vraag.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.