BTER financieel Leek

Richard Coenrady BTER financieel Leek

BTER financieel advies in Leek

Zoek jij een hypotheekadviseur in de regio van Leek die onafhankelijk advies geeft en jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn ruime ervaring als hypotheekadviseur, kan Richard jou van het beste advies voorzien!

Lees hier meer over Richard. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Leek

Leuringslaan 64
9356 VM Tolbert


Bereikbaarheid:
Je kunt Richard bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afspraken in de avonduren zijn mogelijk in overleg.

 

Jouw adviseur

BTER financieel hypotheekadviseur Leek

In 2020 heeft Richard zijn vestiging van BTER financieel opgericht. Richard is geen onbekende voor vele inwoners uit de gemeentes Noorderveld en Westerkwartier, hij werkte ruim 20 jaar – met heel veel plezier – bij de Rabobank. De laatste 3 jaar werkte hij voor de Rabobank in Groningen. Richard verruilde de Rabobank voor een eigen onderneming en werd zelfstandig financieel adviseur onder de vlag van BTER financieel.

“Ik ben een mensenmens en help ze graag. Ik verdiep me in de persoonlijke situatie van de klant, waarbij ik de beste financiële oplossing kies die bij die persoon en diens levensfase past. Mijn advies stem ik af op de wensen en behoeftes van de klant”, aldus Richard. Richard is eerlijk en rechtdoorzee en vertelt de klant wat de mogelijkheden zijn, maar vooral ook wat het beste past bij de situatie van de klant.

Door de vele jaren bij de Rabobank, als hypotheekadviseur en later als financieel adviseur, heeft hij zich verdiept en ontwikkeld in het financiële vakgebied en zich vele hypotheekvraagstukken eigen gemaakt. Hij weet veel van vastgoedfinancieringen, doordat hij veel klanten hielp bij de aankoop van een beleggingspand. Richard is zelf ook actief in aankoop en verhuur van vastgoed en is goed op de hoogte van wat er speelt op dit gebied.

Afgelopen jaar heeft hij de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gevolgd en is hij dé adviseur als het gaat om echtscheidingen.

Klik op onderstaande situaties voor meer informatie:

Huis kopen  Verduurzamen  Oversluiten  Verbouwen  Overwaarde opnemen  Uit elkaar

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Leek

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Ervaringen van klanten

Wij zijn graag transparant en we vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten! Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Richard hebben ervaren.

Klik hier voor alle reviews op Advieskeuze.nl

"We zijn heel erg goed geholpen door Richard Coenrady van BTER financieel Leek. Hij durfde echt naar onze situatie te kijken en niet alleen naar een programma waar cijfers uit rollen. We voelden ons eindelijk gehoord door iemand en dat heeft uiteindelijk tot een succesvolle aankoop van een woning met werkruimte geleid, waar we heel blij mee zijn. Zowel de duidelijkheid in het voortraject om te kijken wat er mogelijk was en wat we daarvoor moesten aanleveren, als de bereikbaarheid gedurende het hypotheekproces zijn echt sterke punten van deze hypotheekadviseur!"

Michelle en Bas

Duurzaamheidstool

Maak een keuze

  • Ik weet mijn bedrag
  • Ik heb hulp nodig bij inschatten

Let op! Doorloop de vragen en kopieer of onthoud het uitkomstbedrag

Ik weet nu mijn bedrag

Voer je bedrag in

Het financieren van deze verduurzamende maatregelen kost circa euro per maand.

Onze berekening

Investeringsbedrag:
Extra maandlast hypotheek:
Waarvan rente:
Fiscaal voordeel:
Investeringsbedrag:

Deze berekening geeft een indicatie van de lasten in geval je de verduurzamende maatregelen en bijkomende kosten op wil nemen in je hypotheek met behulp van een annuïtaire lening van 30 jaar. De uitkomst verschilt afhankelijke van je persoonlijke situatie. Kies hieronder voor maak een afspraak voor een berekening op maat voor jou.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Uw gegevens van uw persoonlijke berekening worden automatisch in dit formulier mee verstuurd.

Je bent vergeten dit veld in te vullen