fbpx

BTER financieel start met nieuwe hypotheekadviseur in Sneek-Zuidwest Friesland

14 januari 2021

Per 1 februari 2021 start Anja van Hes onder de vlag van BTER financieel als hypotheekadviseur in Sneek-Zuidwest Friesland. Anja is ruim 10 jaar gecertificeerd hypotheekadviseur en werkte bij de ABN Amro, voordat ze de stap maakte naar BTER financieel. Klanten van Leeuwarden tot en met heel Zuidwest Friesland kunnen terecht bij haar voor een hypotheekadvies.

Anja is geboren en getogen in de gemeente Gaasterland en is momenteel woonachtig in Sneek. “Zuidwest Friesland is voor mij bekend terrein en hier voel ik me thuis. Daarom ben ik zo enthousiast dat ik in deze omgeving aan de slag kan en mensen kan adviseren over vaak de belangrijkste aankoop in hun leven: een nieuwe woning. Of je nu starter bent of gaat verhuizen, de aankoop van een woning is vaak heel spannend. Ik zie het als mijn taak klanten te ontzorgen in dit proces en hen te voorzien van het beste hypotheekadvies bij de best passende hypotheekverstrekker.”

Ook in het geval van een echtscheiding of de aankoop van een tweede huis ben je bij Anja aan het goede adres. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er in deze situaties bij komt kijken. Anja: “Ik streef ernaar om het gehele hypotheekproces, van aankoop tot aan het passeren bij de notaris, soepel én zo prettig mogelijk te laten verlopen.” En daar slaagt ze dan ook in. Contact met Anja is door haar toegankelijke persoonlijkheid helder en aangenaam. Ze legt alles in begrijpelijke taal uit en is bereikbaar voor al je vragen. ‘Afspraak is afspraak!’ is voor haar de basis. Kortom, ze is een professionele hypotheekadviseur waar je van op aan kunt!

Heb je vragen over je nieuwe of huidige hypotheek? Anja reist de hele Zuidwesthoek van Friesland door om je van een hypotheekadvies te voorzien. Een afspraak voor een gratis oriënterend- of kennismakingsgesprek is zo gemaakt!

BTER financieel Sneek-Zuidwest Friesland

Anja van Hes

M 06 10 60 14 11

E anja@bterfinancieel.nl

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: