Hypotheek Oldenzaal

Gerben Hoftijzer BTER financieel Oldenzaal

Hypotheekadvies in Oldenzaal

Zoek jij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio van Oldenzaal en een adviseur die jou op een duidelijk en betrokken wijze helpt? Dan ben je bij Gerben aan het juiste adres.

Met de ruime keuze aan geldverstrekkers en zijn ruime ervaring, kan Gerben jou van het beste advies voorzien!

Gerben houdt kantoor aan de Retentieweg 24 in Oldenzaal.


Lees hier meer over Gerben. Benieuwd wat klanten van hem vinden? Lees dan ook eens de reviews.

BTER financieel Oldenzaal

Retentieweg 24
7272 PH Oldenzaal

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
Afspraken in overleg.

Jouw hypotheekadviseur in Oldenzaal

Maak direct een afspraak!

BTER financieel hypotheekadviseur Oldenzaal

Gerben is gediplomeerd hypotheekadviseur en startte in juni 2021 als hypotheekadviseur onder de vlag van BTER financieel voor de regio Twente.

Voordat Gerben de overstap maakte naar BTER financieel, werkte hij als ICT-consultant en adviseerde hij klanten op het gebied van implementaties, inrichting en gaf hij trainingen. Gerben over zijn werk als ICT-consultant:

“Het klantcontact en de daarbij behorende advisering is iets wat bij me past en waar ik ontzettend veel voldoening uit haal. Door omstandigheden kwam ik in de gelegenheid een carrièreswitch te maken en besloot de knoop door te hakken, nadat ik hier met veel enthousiasme met Bas van de vestiging Drachten over heb kunnen sparren. Ik behaalde de benodigde diploma’s en zorgde ervoor dat ik voldoende kennis opdeed.”

Bas zegt daar het volgende over: “Gerben heeft afgelopen periode onder toeziend oog van de collega’s op de andere vestigingen al de nodige vlieguren kunnen maken. Hij heeft een hoop doorzettingsvermogen en hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een bekwame adviseur. Wij hebben het volste vertrouwen in onze samenwerking.”

Wat bij Gerben voorop staat is dat de klant ontzorgd wordt. De aankoop van een huis is een grote beslissing in iemands leven waar veel bij komt kijken. Zijn kracht is het in goede banen leiden van het hele proces, van de start tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris. De samenwerking en het contact met Gerben is eenvoudig en helder. Geen moeilijke begrippen of onduidelijke afspraken. ‘Als het makkelijk kan, waarom dan moeilijk doen?’, is mijn motto.

Of je nu starter of oversluiter bent, of je gaat je volgende huis kopen, er is altijd een passend hypotheekadvies voor jou. En als je aanvullende vragen of gegevens nodig hebt, kan Gerben je vanuit zijn netwerk eenvoudigweg doorverwijzen naar de juiste persoon, zoals een makelaar of een notaris.

Afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil adviseur worden

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten wanneer je een hypotheek bij ons afsluit. Daarom laten we je graag weten hoe andere klanten het samenwerken met Gerben hebben ervaren.

Ervaringen van klanten

"Gerben heeft een leuke uitdaging gehad aan ons: twee huizen te verkopen en één aan te kopen. Wij zijn echt zeer blij met alle advies (en 10x opnieuw uitleggen) die we van Gerben hebben ontvangen. 1000x dank!"

Marjan