Wie zijn wij?

BTER financieel is een onafhankelijk adviesbureau gericht op het adviseren en afsluiten van hypotheken. Wij werken samen met meer dan 30 verschillende geldverstrekkers en kunnen daardoor onafhankelijk advies geven.

In 2016 werd BTER financieel opgericht door één adviseur, met als doel zijn klanten op een laagdrempelige en persoonlijke manier te ontvangen. Geheel volgens zijn eigen normen en waarden en zijn visie op het geven van financieel advies.

Zijn visie werd gedeeld door meerdere adviseurs en inmiddels is BTER financieel uitgegroeid tot een franchise-keten met inmiddels 14 zelfstandige adviseurs. Stuk voor stuk geloven zij erin dat krachten bundelen kan leiden tot de beste resultaten. In dit geval: tot het nóg beter kunnen adviseren.

Onze missie

Bij BTER financieel hebben we de missie om jou als klant van persoonlijk en laagdrempelig hypotheekadvies te voorzien, zodat jij met een goed gevoel een hypotheek kunt afsluiten. Geen lastige termen of moeilijke stof, maar duidelijke taal. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Dat is erg fijn als je een grote financiële beslissing moet nemen. Wij werken met bijna alle geldverstrekkers die je maar kunt bedenken, waardoor wij altijd de beste keuze kunnen bieden.

Binnen de adviezen van BTER financieel staan jouw belangen voorop en de samenwerking met jou heeft onze hoogste prioriteit. Als klant kun je er volledig op vertrouwen dat alles op tijd en goed geregeld wordt. Kwaliteit en Integriteit zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Wij zetten graag een stapje extra zodat jij met een goed gevoel een financiële beslissing kunt nemen op het gebied van hypotheken.

Lees hier meer over onze dienstverlening

Wij houden samen je maandlast betaalbaar. Nu en in de toekomst.

Onze adviseurs beschikken allemaal over de volgende eigenschappen om jou te kunnen voorzien van een prettig en een persoonlijk advies

 • We begrijpen je
  Wij snappen dat een hypotheek afsluiten een spannend moment kan zijn: je gaat namelijk voor een lange periode een financiële verplichting aan. Wij doen er alles aan om jou wegwijs te maken in de wereld van hypotheken en we zorgen ervoor dat jij echt begrijpt welke verplichting jij bent aangegaan.

 • We denken aan je toekomst
  Wij vertellen je wat er gebeurt met de betaalbaarheid van je hypotheek als je bijvoorbeeld komt te overlijden, arbeidsongeschikt of werkeloos raakt of wanneer je gaat scheiden.

 • We zijn oplossingsgericht
  Wij denken met je mee en zoeken samen met jou naar een passende hypotheek voor jouw situatie, ook als deze anders is dan anders.

 • We zijn onafhankelijk
  Ons grootste voordeel voor jou is dat wij de keuze hebben uit meer dan 30+ hypotheekverstrekkers, waardoor er altijd een passende partij voor jou bijzit.

Kortom: wij zorgen dat álles rondom je hypotheek goed geregeld is én dat je niet te veel betaalt.