fbpx

BTER Verzekerd

Verzekeringen beschermen je tegen (vaak vervelende) onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Sommige verzekeringen zijn verplicht. Andere verzekeringen zijn handig om te hebben. Bij BTER verzekerd kun je terecht voor al je verzekeringen. Voor je woning, je auto, je vakantie, schade die je per ongeluk veroorzaakt, noem het maar op.

BTER Verzekerd werkt samen met Jantiena Ritskes, verzekeringscoach en gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen.

Wil jij ook een objectief advies en de meest voordelige verzekering? Het werkt eenvoudig: onze verzekeringscoach neemt contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens het gesprek komen alle belangrijke verzekeringen aan bod en kijkt de verzekeringscoach hoeveel je kunt besparen op je verzekeringen. Ieder jaar voert de verzekeringscoach een bespaarcheck uit en gaat ze voor jou op zoek naar de meest passende verzekering met de laagste premie.

Bij BTER verzekerd kun je terecht voor:

  • een objectief advies
  • de beste voorwaarden,
  • de laagste premies en
  • persoonlijke aandacht.

Maak vandaag nog een afspraak!

  BTER verzekerd
  Schade melden?

  Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar!
  Bij schade bel 06 – 206 150 18.

Verzekerd van de laagste premie

Wij hebben een samenwerking met bijna alle verzekeringsmaatschappijen -groot en klein-. Doordat we niet gebonden zijn aan een bepaalde maatschappij en niet werken op basis van provisie, ben je verzekerd van een objectief advies en de laagste prijs. Zo heb je altijd de meest voordelige verzekering.

Een afspraak maken

In een vrijblijvend gesprek nemen we jouw verzekeringen door en brengen we in kaart hoeveel je kunt besparen. Een afspraak maak je snel en gemakkelijk via 0512 -777 667.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: