fbpx

BTER financieel opent vestiging in Gorredijk

10 april 2020

BTER financieel opende onlangs een hypotheekadvieskantoor in Gorredijk. Naast Drachten, kunnen klanten nu ook terecht in Gorredijk. De vestiging in Gorredijk is het initiatief van Benno de Haan. Hij is ruim 20 jaar werkzaam als Erkend Financieel Adviseur/Hypotheekadviseur. Hij deed ervaring op bij Univé en de Hypotheker en start nu als zelfstandig hypotheekadviseur bij BTER financieel Gorredijk.

Benno komt uit een ondernemersgezin en dat is één van zijn drijfveren om zijn eigen hypotheekadvieskantoor te starten. Op een persoonlijke en betrokken manier geeft hij een onafhankelijk hypotheekadvies die het beste past bij de situatie van de klant. Hij werkt nauw samen met zijn collega’s van BTER financieel in Drachten. Hun gezamenlijke kennis en ervaring staat garant voor het beste hypotheekadvies.

Ook in deze tijd waarin de rentes stijgen en de Coronacrisis zorgt voor een onzekere toekomst, staat Benno voor je klaar. Overweeg je te gaan verhuizen? Wil je lagere maandlasten of loopt je rentevaste periode af en is oversluiten interessant voor jou? Ga je scheiden? Met pensioen? Het zijn allemaal situaties die zich in verschillende levensfases voordoen en wellicht vragen op een verfrissende blik op je huidige hypotheek. Ook kan hij je in contact brengen met makelaars, taxateurs, bouwkundigen, verzekeringsadviseurs, accountants en leveranciers van zonnepanelen.

Over BTER financieel

BTER financieel Drachten vindt u aan de Zuiderhogeweg 43. Het kantoor in Gorredijk is gevestigd aan de Badweg 32/a (in het pand van Sportcentrum Unifit). U bent van harte welkom voor een kopje koffie en een gratis oriëntatiegesprek! Een afspraak maken met Benno kan ook. Bel of mail naar 0513 46 23 21 | 06 13 97 55 84 of benno@bterfinancieel.nl. Voor hypotheekadvies van een betrouwbare partij kijk op www.bterfinancieel.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: