fbpx

BTER financieel opent vestiging in Gorredijk

10 april 2020

BTER financieel opende 1 april 2020 een hypotheekadvieskantoor in Gorredijk. De vestiging in Gorredijk is het initiatief van Benno de Haan. Voordat Benno als zelfstandig financieel adviseur startte, deed hij ruim 20 jaar ervaring op bij Univé en de Hypotheker.

Benno werkt nauw samen met zijn collega’s van BTER financieel in Drachten. Hun gezamenlijke kennis en ervaring staat garant voor het beste hypotheekadvies. Hij staat graag voor je klaar en spart graag met je over wat verstandig is om te doen in jouw situatie.

Overweeg je te gaan verhuizen? Wil je lagere maandlasten of loopt je rentevaste periode af en is oversluiten interessant voor jou? Ga je scheiden? Met pensioen? Het zijn allemaal situaties die zich in verschillende levensfases voordoen en wellicht vragen op een verfrissende blik op je huidige hypotheek. Ook kan Benno je in contact brengen met makelaars, taxateurs, bouwkundigen, verzekeringsadviseurs, accountants en leveranciers van zonnepanelen.

Over BTER financieel Gorredijk

Het kantoor in Gorredijk is gevestigd aan de Badweg 32/a (in het pand van Sportcentrum Unifit). Je bent van harte welkom voor een kopje koffie en een gratis oriëntatiegesprek! Een afspraak maken met Benno kan ook. Bel of mail naar 0513 46 23 21 | 06 13 97 55 84 of benno@bterfinancieel.nl

Lees vooral ook de reviews die klanten hem hebben gegeven en lees wat ze vinden van zijn adviezen en betrokkenheid. De reviews zijn te vinden via advieskeuze.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
BTER financieel werkt onder andere met: