fbpx

BTER financieel opent vestiging in Gorredijk

10 april 2020

BTER financieel opende onlangs een hypotheekadvieskantoor in Gorredijk. Naast Drachten, kunnen klanten nu ook terecht in Gorredijk. De vestiging in Gorredijk is het initiatief van Benno de Haan. Hij is ruim 20 jaar werkzaam als Erkend Financieel Adviseur/Hypotheekadviseur. Hij deed ervaring op bij Univé en de Hypotheker en start nu als zelfstandig hypotheekadviseur bij BTER financieel Gorredijk.

Benno komt uit een ondernemersgezin en dat is één van zijn drijfveren om zijn eigen hypotheekadvieskantoor te starten. Op een persoonlijke en betrokken manier geeft hij een onafhankelijk hypotheekadvies die het beste past bij de situatie van de klant. Hij werkt nauw samen met zijn collega’s van BTER financieel in Drachten. Hun gezamenlijke kennis en ervaring staat garant voor het beste hypotheekadvies.

Ook in deze tijd waarin de rentes stijgen en de Coronacrisis zorgt voor een onzekere toekomst, staat Benno voor je klaar. Overweeg je te gaan verhuizen? Wil je lagere maandlasten of loopt je rentevaste periode af en is oversluiten interessant voor jou? Ga je scheiden? Met pensioen? Het zijn allemaal situaties die zich in verschillende levensfases voordoen en wellicht vragen op een verfrissende blik op je huidige hypotheek. Ook kan hij je in contact brengen met makelaars, taxateurs, bouwkundigen, verzekeringsadviseurs, accountants en leveranciers van zonnepanelen.

Over BTER financieel

BTER financieel Drachten vindt u aan de Zuiderhogeweg 43. Het kantoor in Gorredijk is gevestigd aan de Badweg 32/a (in het pand van Sportcentrum Unifit). U bent van harte welkom voor een kopje koffie en een gratis oriëntatiegesprek! Een afspraak maken met Benno kan ook. Bel of mail naar 0513 46 23 21 | 06 13 97 55 84 of benno@bterfinancieel.nl. Voor hypotheekadvies van een betrouwbare partij kijk op www.bterfinancieel.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen.

Maak afspraak

of bel

0512 777 667

Erkend Financieel Adviseur
Wat is jouw situatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en laat je BTER informeren over je hypotheek!

Maak afspraak
 • Beste Bas, Bedankt voor je vakkundige en plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een betere hypotheek
  - Anne en Anja Dijkstra
 • Onlangs heb ik vrijblijvend een hypotheekadvies bij Bterfinancieel aangevraagd. Na zorgvuldig mijn situatie te hebben bekeken, zijn we tot de voor mij ideale oplossing gekomen. De hypotheek is inmiddels rond en hierdoor bespaar ik maandelijks honderden euro’s! Had dit resultaat nooit verwacht en raad een ieder aan om hetzelfde te proberen.
  - B. van den Brug
 • Wij zijn via positieve mond tot mond reclame bij Bas terecht gekomen. Ook wij zijn zeer tevreden over zijn advies en bemiddeling bij de aankoop van onze eerste woning. Alles is zeer vlot en duidelijk geregeld
  - Douwe en Jolanda
 • Eindelijk een adviseur getroffen die mijn financiële situatie in begrijpelijke taal heeft uitgelegd. Nu kan ik met een gerust hart van mijn oude dag genieten. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook nog flink heb kunnen besparen op mijn maandlasten. Bas, bedankt!
  - J. Wachtmeester
 • Mijn hypotheek heb ik laten verzorgen door BTER financieel. Vanaf het kennismakingsgesprek al meteen een goed gevoel. Bas heeft ieder woord en belofte waar gemaakt. Mijn hypotheek was snel geregeld en voor vragen was hij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kon ik contact opnemen. Ben zeer tevreden over zijn werk en het resultaat. Voor mij was hij een top adviseur!
  - Margje Brouwer
 • De adviseur is een adviseur die kijkt naar de wensen van de klant. Met een kundig oog voor het vak maar zeker ook met oog voor de situatie van de klant. Schetst meerdere situaties en neemt meer dan genoeg tijd. Prettig in de omgang en laat je vrij in je keuze. Prettig advies en dit gaat zeker een vervolg krijgen.
  - A.B.
 • De adviseur heeft ons heel goed begeleid bij het hypotheektraject. Hij luistert goed naar de wensen, is eerlijk over mogelijkheden, werkt proactief en snel. Onze vraag was best complex, maar de adviseur heeft ons goed geadviseerd, met verstand van zaken en altijd duidelijk en volledig.
  - L. Verkerk
Bekijk meer referenties
BTER financieel werkt onder andere met: